![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje špatná deska, která stojí majlant je borked !!!!!! Každý, kdo vědí, jak se dostat do kontaktu s Asus na RMA této desce?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslete si, že můžeš, alespoň ve Velké Británii. http://livesupport.asus.com/oapcs.html = "Klepněte na tlačítko ZDE pro on-line formulář k podání žádosti RMA (USA a Kanada zákazníky only). "
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To jsem zjistil, že jsem se kontaktovat prodejce a bude se snažit, a to RMA Chtěl koupit Biostar Tpower I45 nyní
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hodně štěstí. Jen jsem musel RMA moje grafická karta moje deska můj napájení a moje ram bc můj napájení smažené nimi nebo desce smažené napájení. i dont vědět, který ale je na hovno |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15. leden 2009 06:29 |
| Jak moc bych si pro mou ASUS 8800 GT | gtf6 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 27. listopadu 2008 20:54 |
| Asus EEE PC | Cew27 | Notebooky, Mobily a PDA | 25 | 18. Září 2008 03:14 |
| Nejlepší Základní desky - ASUS | Hromovládce | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 29. Září 2007 00:39 |
| Mají problém s asus p5n-E SLI | necromancier | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 27. červenec 2007 17:04 |
| Thread Nástroje | |
| |