![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η κακή μητρική πλακέτα, που κοστίζουν μια περιουσία είναι borked !!!!!! Ο καθένας ξέρει πώς να έρθει σε επαφή με το Asus με αυτό το RMA του σκάφους;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μην νομίζετε ότι μπορείτε, τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο. http://livesupport.asus.com/oapcs.html = "Κάντε κλικ ΕΔΩ για μια ηλεκτρονική φόρμα για να υποβάλουν αιτήσεις RMA (ΗΠΑ και Καναδά μόνο πελάτες). "
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ναι, έμαθα ότι θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή και θα προσπαθήσουν και θα RMA Θα αγοράσω ένα Biostar Tpower I45 τώρα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| καλή τύχη. Απλά έπρεπε να RMA μου κάρτα βίντεο μου μητρική μου τροφοδοτικό και μου ram bc μου τροφοδοτικό τηγανητό ή της μητρικής πλακέτας τηγανητά το τροφοδοτικό. i dont ξέρτε το οποίο όμως είναι χάλια |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιαν 2009 06:29 |
| Φόρτωση κερδίσει στις asus eee | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24η Σεπ 2008 13:52 |
| ASUS Eee PC | Cew27 | Laptops, Κινητά & PDA | 25 | 18η Σεπ 2008 03:14 |
| ASUS Motherboard. | RawrrrFace16 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 16 Απρ 2008 13:14 |
| Asus P5B Raid βοήθεια | cliveh | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 21 Δεκ. 2007 03:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |