![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moj siromah matična ploča koje stoje jedna sreća je borked !!!!!! Bilo tko znati kako doći u kontakt s Asus RMA na ovom brodu?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mislite da možete, barem u Velikoj Britaniji. http://livesupport.asus.com/oapcs.html = "Klik OVDJE za online formular kako bi poslali RMA zahtjeva (SAD i Kanada kupci jedini). "
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da sam doznao da sam se obratiti trgovac i oni će pokušati da RMA Gonna kupiti Biostar Tpower I45 sada
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| najbolji od sreća. JA pravedan je to RMA moj video card moja matična ploča moje napajanje i moj ram bc moje napajanje pržene ili matične ploče pržene napajanje. ja dont znati što, ali to je sranje |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15 siječanj 2009 06:29 |
| Koliko bih se za moje ASUS 8800 GT | gtf6 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 27. studeni 2008 20:54 |
| Asus eee pc | Cew27 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 25 | 18. Ruj 2008 03:14 |
| Najbolja matična ploča - ASUS | Gromovnik | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 29. Ruj 2007 00:39 |
| Imaš problem s ASUS p5n-e sli | necromancier | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 27. srpnja 2007 17:04 |
| Thread Tools | |
| |