![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לוח האם שלי גרועה שעולות הון היא borked !!!!!! מישהו יודע איך להגיע במגע עם ASUS על לוח RMA זה?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא חושב שאתה יכול, לפחות בבריטניה. http://livesupport.asus.com/oapcs.html = "לחץ כאן עבור הטופס המקוון להגשת בקשות RMA (ארה"ב וקנדה לקוחות בלבד). "
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כן, גיליתי שאני צריך לפנות למשווק והם ינסה ו RMA זה הולך לקנות Biostar Tpower I45 עכשיו
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| מיטב מזל. אני פשוט נאלץ rma את כרטיס המסך שלי לוח האם שלי החשמל שלי רם BC שלי החשמל פריד להם את לוח האם או מטוגנים את החשמל. אני יודע איזה dont אבל זה מבאס |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | ה -15 בחודש ינואר 2009 06:29 |
| כמה אני מעוניין לקבל עבור ASUS 8800 GT שלי | gtf6 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | -27 נובמבר 2008 20:54 |
| ASUS Eee PC | Cew27 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 25 | 18 ספטמבר 2008 03:14 |
| לוח האם הטוב ביותר - ASUS | Thunderer | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 29 ספטמבר 2007 00:39 |
| נתקל בבעיה עם ASUS p5n-E SLI | necromancier | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | -27 יולי 2007 17:04 |
| שרשרת כלים | |
| |