![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| My Poor Portatiles išlaidų Fortune yra borked !!!!!! Kiekvienas žino, kaip susisiekti su Asus į RMA šioje diskusijų lentoje?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ne manote, kad galima, bent jau UK. http://livesupport.asus.com/oapcs.html = "Spauskite ČIA į elektroninę formą, pateikti prašymai RMA (JAV ir Kanada tik klientams). "
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip aš sužinojau, kad turiu kreiptis į mažmenininkų ir jie bandys RMA ji Gonna pirkti Biostar Tpower I45 dabar
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Best of luck. Aš tiesiog turėjo RMA mano vaizdo plokštė mano plokštėje mano maitinimo ir mano RAM BC mano maitinimo kepti juos arba Portatiles kepti maitinimo. i dont know, kuri bet sucks |