![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje biedne płyta kosztów fortunę jest borked !!!!!! Każdy wie, jak skontaktować się z Asus do RMA tego forum?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można myśleć, przynajmniej w Wielkiej Brytanii. http://livesupport.asus.com/oapcs.html = "Kliknij TUTAJ do formularza do zgłaszania wniosków RMA (USA i Kanada klientów tylko). "
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak znalazłem się, że muszę skontaktować się z sprzedawcą i będą starać się go RMA Gonna kupić Biostar Tpower I45 teraz
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| best of luck. Ja po prostu musiałem RMA mojej karty graficznej mojej płyty głównej mój zasilacz i moje barana bc mój zasilacz je smażone lub płyta smażone zasilania. i dont know, które jednak do bani |
![]() |
|
| Zakładki |