![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| My sărace din placa de bază, care costa o avere este borked !!!!!! Oricine ştie cum să intre în contact cu Asus RMA la acest consiliu?
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu credeţi că aţi putea, cel puţin în Marea Britanie. http://livesupport.asus.com/oapcs.html = "Faceţi clic pe AICI pentru un formular online pentru a depune cererile RMA (SUA şi Canada clienţi numai). "
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da, am aflat că am să contactaţi distribuitorul şi vor încerca să-l RMA O sa-ti iei o Biostar Tpower I45 acum
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| cele mai bune de noroc. am avut să-mi placă video rma meu mi placa de bază şi de alimentare cu energie meu RAM bc mea de alimentare le prăjiţi sau placa de bază prăjiţi de alimentare cu energie. i dont care ştiu, dar e de rahat |
![]() |
|
| Marcaje |