![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zavallı anakart bir servet maliyet !!!!!! borked olduğunu Herkes nasıl Asus temas RMA için bu kurul için biliyor musun?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yapabilirsiniz, İngiltere, en az düşünmeyin. http://livesupport.asus.com/oapcs.html = "Click BURAYA (ABD ve Kanada müşterilerinin RMA istekleri göndermek için bir online formu için). "
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Evet Umarım satıcınızla iletişim kurmak ve ve RMA deneyin will öğrendim Olacak bir Biostar Tpower I45 satın
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| şans iyi. Sadece anakart benim güç kaynağı ve RAM BC benim güç kaynağı kendilerine veya ana güç kaynağı yağda kızartılmış benim ekran kartı RMA gerekiyordu. I dont olan ama berbat biliyorum |