![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мій бідний материнської плати, яка коштувала фортуна borked !!!!!! Будь-яка знає, як зв'язатися з Asus на RMA цьому форумі?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не думайте, що ви можете, принаймні у Великобританії. http://livesupport.asus.com/oapcs.html = "Натисніть ТУТ для онлайн-форму, щоб представити RMA запитів (США та Канада тільки клієнтам) ".
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Та я дізнався, що мені доведеться звернутися до продавця, і вони будуть намагатися це RMA Gonna купити Biostar TPower I45 зараз
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| удачі. Я тільки мав RMA My Video Card моєї материнської плати мого харчування і моєї ОЗУ до н.е. мого харчування смажені них або смаженої платі харчування. Я не знаю, але які він всмоктує |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 січня 2009 06:29 |
| Скільки я отримаю за свої ASUS 8800 GT | gtf6 | Графічні карти & Монітори | 2 | 27 листопада 2008 20:54 |
| Asus Eee PC | Cew27 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 25 | 18 вересня 2008 03:14 |
| Кращі Материнська плата - ASUS | Громовержець | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 29 вересня 2007 00:39 |
| Виникла проблема з ASUS P5N-E SLI | necromancier | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 27 липня 2007 17:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |