![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет Аз съм имал да се върне към стария си машина като новата "си" Един загинал ..... така или иначе, аз опитах да доведе това до скорост, Променено от FAT32 в NTFS, пълен измамвам, изпразнени UN-използваните програми и отстранени Север сигурност, която започва да се болка. Проблема е тази машина наистина се бори с процесора и върховете, дори и за откриване на най-straighforward програми. Аз бях изброени в CPU-Z продукция по-долу, ако някой има някои идеи, за да помогне на този стар таймер (компютъра не ми) изход. Процесор (а) Брой на преработвателите1 Брой на сърцевини1 на процесора Брой на конци1 (не повече от 1) на процесора ИмеAMD Athlon XP Код НаименованиеЧистокръвен СпецификацияAMD Athlon (TM) XP 2000 + ПакетиSocket A (462) Семеен / Модел / Засилване6.8.1 Голямото семейство / Модел7,8 Core ЗасилванеB0 Технологии0,13 трудовия Core Speed1665,9 MHz Множителят х автобус скорост12,5 х 133,3 MHz Номинално автобус скорост266,5 MHz Инструкция комплектиMMX (+), 3DNow! (+), SSE Данни L1 кеша (на процесора)64 KBytes, 2-портов, определени асоциативни, 64-байт линия размер Инструкция L1 кеша (на процесора)64 KBytes, 2-портов, определени асоциативни, 64-байт линия размер L2 кеш памет (на процесора)256 KBytes, 16-начин, определени асоциативни, 64-байт линия размер Чипсет & Memory NorthbridgeP4M266/KM266 VIA (VT8375) Rev. 00 SouthbridgeVIA VT8235 Rev. 00 Side Band Посрещанене се поддържа, не позволи Тип на паметтаDDR Размер на паметта768 MBytes Честота на паметта133,3 MHz (1:1) DRAM Interleaveникой # CAS латентност (Tcl)2,5 часовници RAS # да CAS # (tRCD)3 часовници RAS # Precharge (tRP)3 часовници Цикъл Time (tRAS)6 часовници Система Система Производител Система ИмеK7VM2 Система за S / N00000000 Mainboard доставчикаMainboard МоделK7VM2 BIOS за доставчикаAmerican Megatrends Инк. BIOS ВерсияP1.30 BIOS Дата12/13/2002 Памет ЕДП Модул 1DDR, PC2700 (166 MHz), 256 MBytes, непозната марка Модул 2DDR, PC2700 (166 MHz), 512 MBytes, Samsung Софтуер Windows версияMicrosoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600) DirectX версия9.0c |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не ме изненада трябва да бъда честен. Едноядрен процесор, средата на размера на овен, но две отделни Симс производителя памет и различни суми. След това добавете чрез чипсет в микса.
|
| |||
| |||
| Аз правя възнамеряват да закупят лаптоп за себе си за мой дълг тежки неща, но искам това да тече, че малко по-efficienly за семейни неща. Децата ми любов слушане на MP3-ки и разбира се за сърфиране в мрежата. Ако имате някои препоръки, ще бъда благодарен (освен очевидното "бен това е един). |
|
| |||
| |||
| Аз имам същата спец. PC I горе за употреба клавиатура Midi наблюдавам и телевизия в леглото, но аз само 512MB RAM. и работи в празен за 1/4%, този с Norton 2005 г. и Spybot onit runing too.Its не бързо, но тя ще продължи най-много бих неща правя с всякакви probs! WinTV например, WMP, IE др .. Тя няма да бъде най-бързия в света, но той е проектиран да работи XP така аз ще провери за всеки гаден, също като Алекс заяви за овена, опитайте се като изкарат 256MB стик и опитайте отново с 512MB по себе си. |