![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Musel jsem se vrátit ke své staré stroje jako má 'nové' jeden zemřel ..... beztak jsem se snažil, aby tento krok s tempem, změnil z FAT32 na NTFS, plný oklamat, vyprázdnil un-používaných programů a odstraněny Norton Security, který začal být bolest. Problém je tento stroj skutečně zápasí s CPU a hraničí i otevření nejvíce straighforward programů. Jsem vyjmenoval CPU-Z výstupu níže, pokud někdo má nějaké nápady, které v této veterán (PC ne já) ven. Processor (s) Počet procesorů1 Počet jader1 na procesor Počet závitů1 (max 1) na procesor JménoAMD Athlon XP Kód NázevPlnokrevník SpecifikaceAMD Athlon (tm) XP 2000 + BalíkSocket A (462) Rodinný / Model / Stepping6.8.1 Rozšířená rodina / Model7,8 Core SteppingB0 Technologie0,13 um Core Speed1665,9 MHz Multiplikačnímu x rychlost sběrnice12,5 x 133,3 MHz Autobus Jmenovité otáčky266,5 MHz Instrukční sadyMMX (+), 3DNow! (+), SSE L1 Data cache (per procesor)64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte linka velikosti Instrukční L1 cache (na procesoru)64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte linka velikosti L2 cache (na procesoru)256 KBytes, 16-way set associative, 64-byte linka velikosti Chipset & Memory NorthbridgeP4M266/KM266 VIA (VT8375) rev. 00 SouthbridgeVIA VT8235 rev. 00 Side Band Addressingnepodporuje, není povolena Typ pamětiDDR Velikost paměti768 MB Frekvence paměti133.3 MHz (1:1) DRAM Interleavežádný CAS latence (TCL)2,5 hodiny RAS # to CAS # (tRCD)3 hodiny RAS # Precharge (TRP)3 hodiny Cyklus Time (Trás)6 hodin Systém Systém Výrobce Název systémuK7VM2 Systém S / N00000000 Základní VendorZákladní modelK7VM2 BIOS VendorAmerický Megatrends Inc BIOS VersionP1.30 BIOS Datum12/13/2002 Memory JPD Modul 1DDR PC2700 (166 MHz), 256 MB, neznámé značky Modul 2DDR, PC2700 (166 MHz), 512 MB, Samsung Software Windows VersionMicrosoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600) DirectX verze9.0c |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepřekvapuje, abych byl upřímný. Jednojádrový procesor, střední-velikost paměti RAM, ale dva samostatné výrobce Simms a rozdílné množství paměti. Pak se přidá přes chipset do mixu.
|
| |||
| |||
| Nemám v úmyslu koupit notebook pro sebe, pro svou těžká věc, ale chtějí tento provozovat, že trochu víc efficienly pro rodinné věci. Moje děti milují poslech MP3 a samozřejmě surfovat po síti. Pokud máte nějaké doporučení, budu vděčný (kromě zjevné 'bin to' one). |
|
| |||
| |||
| Mám stejný spec kus nahoru i využití pro klávesnici a midi watchin TV v posteli, ale já jen 512MB RAM. a běží na volnoběh asi 1-4%, to je s Norton 2005 a Spybot runing ONIT too.Its ne rychle, ale to bude spustit většinu věcí, které jsem si s jakoukoliv probs! např. WinTV, WMP, IE atd. .. Není to bude nejrychlejší na světě, ale je navržen tak, aby běh XP, takže já bych zkontrolovat všechny ošklivé, a rovněž jako Alex řekl o berana, zkuste se s 256 megabajt hůl a zkuste to znovu s 512mb na jeho vlastní. |