μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

CPU Maxing Out .....!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28η Ιουν. 2008, 00:12
Μέλος Ομάδα

Default CPU Maxing Out .....!

Γειά

Έχω να επιστρέψω στην παλιά μου μηχανή μου ως «νέα» μία πέθανε ..... ούτως ή άλλως, έχω προσπαθήσει να φέρει αυτή μέχρι ταχύτητα, άλλαξε από FAT32 σε NTFS, την πλήρη ανασυγκρότηση, κενούται un-προγράμματα που χρησιμοποιούνται και αφαιρείται το Norton Ασφαλείας η οποία τώρα αρχίζει να γίνεται πόνο. Το πρόβλημα είναι αυτό το μηχάνημα πραγματικά αγώνες με τη CPU και κορυφές, ακόμη και το άνοιγμα των πιο straighforward προγράμματα. Έχω που το CPU-Z εξόδου κάτω, αν κάποιος έχει κάποιες ιδέες για να βοηθήσει αυτό το παλαιό χρονόμετρο (το PC δεν μου) έξω.

Processor (s)
Αριθμός μεταποιητών1
Αριθμός πυρήνων1 ανά επεξεργαστή
Αριθμός μηνυματοσειρές1 (max 1) ανά επεξεργαστή
ΌνομαAMD Athlon XP
Όνομα ΚωδικόςΚαθαρόαιμο
ΠροδιαγραφήAMD Athlon (tm) XP 2000 +
ΠακέτοSocket A (462)
Οικογένεια / Μοντέλο / Ενίσχυση6.8.1
Εκτεταμένη Οικογένεια / Μοντέλο7,8
Core SteppingB0
Τεχνολογία0,13 um
Core Speed1665,9 MHz
Multiplier x Bus ταχύτητα12,5 x 133,3 MHz
Ονομαστική ταχύτητα διαύλου266,5 MHz
Οδηγίες σύνολαMMX (+), 3DNow! (+), SSE
L1 Data cache (ανά επεξεργαστή)64 Kbytes, 2 δρόμων που associative, 64-byte line size
L1 Instruction cache (ανά επεξεργαστή)64 Kbytes, 2 δρόμων που associative, 64-byte line size
L2 cache (ανά επεξεργαστή)256 Kbytes, 16-τρόπος που associative, 64-byte line size
Chipset & Memory
NorthbridgeVIA P4M266/KM266 (VT8375) rev. 00
SouthbridgeVIA VT8235 rev. 00
Side Band Addressingδεν υποστηρίζεται, δεν έχει ενεργοποιηθεί
Τύπος μνήμηςDDR
Μέγεθος Μνήμης768 MBytes
Συχνότητα Μνήμης133,3 MHz (1:1)
DRAM παρεμβάλλωΚΑΝΕΝΑ
CAS # λανθάνουσα (TCL)2,5 ρολόγια
RAS # # να CAS (tRCD)3 ρολόγια
RAS # Precharge (TRP)3 ρολόγια
Cycle Time (TRAS)6 ρολόγια
Σύστημα
Σύστημα Κατασκευαστής
Όνομα συστήματοςK7VM2
System S / N00000000
Κύρια ΠρομηθευτήςΚύρια ΜοντέλοK7VM2
BIOS VendorAmerican Megatrends συν
BIOS VersionP1.30
Ημερομηνία BIOS12/13/2002
Memory SPD
Ενότητα 1DDR, PC2700 (166 MHz), 256 MBytes, άγνωστης μάρκας
Ενότητα 2DDR, PC2700 (166 MHz), 512 MBytes, Samsung
Λογισμικό
Windows VersionMicrosoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600)
DirectX Version9.0c
Old 28η Ιουν. 2008, 00:21
Ομάδα Δωρητών

Δεν με εκπλήσσει για να είμαστε ειλικρινείς.

Ενιαία πυρήνα CPU, μέσα του το ποσό της μνήμης RAM, αλλά δύο χωριστών κατασκευαστή Σιμς και διαφορετικά ποσά μνήμης. Στη συνέχεια, προστίθενται σε μία chipset μέσω του συνδυασμού.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 28η Ιουν. 2008, 00:33
Μέλος Ομάδα

Εγώ σκοπεύω να αγοράσω ένα laptop για τον εαυτό μου για τα βαρέα πράγματά μου, αλλά ήθελα αυτό να τρέχει ότι λίγο πιο efficienly πράγματα για την οικογένεια. Τα παιδιά μου την αγάπη για να ακούτε τα MP3s και φυσικά το σερφάρισμα καθαρό.

Εάν έχετε κάποιες συστάσεις που θα ήθελα να χαίρεται (εκτός από το προφανές "bin είναι ένα).
Old 28η Ιουν. 2008, 02:26
Μέλος Ομάδα

Έχω ένα ίδιο pc spec επάνω i χρήση πληκτρολογίου για midi και watchin TV στο κρεβάτι, αλλά έχω μόνο 512MB RAM. και να τρέχει σε κατάσταση αδράνειας περίπου 1-4%, thats με norton 2005 και το Spybot runing onit too.Its γρήγορα, αλλά δεν θα τρέξει τα περισσότερα πράγματα να κάνω με κάθε probs! π.χ. WinTv, WMP, IE, κλπ. ..
Αυτό δεν πρόκειται να είναι ο ταχύτερος στον κόσμο, αλλά είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν XP έτσι θα ελέγξει για τυχόν δυσάρεστο της, όπως επίσης alex είπε σχετικά με το έμβολο, δοκιμάστε λήψη του 256MB stick και να προσπαθήσουν και πάλι με το 512 με δική της.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.