![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Sam morao vratiti na svoj stari stroj kao moj 'novi' jedan je umro ..... nekako, Ive 'pokušao ovaj dovesti do brzine, promijenio iz FAT32 u NTFS, full prevariti, ispražnjene koristiti programe UN-a i povuklo Norton Security koja je početkom biti bol. Problem je ovaj stroj stvarno borbe s vrhovima i CPU se čak otvara straighforward većini programa. Ive 'popisni CPU-Z output ispod ako bilo tko ima neke ideje kako bi se ova stara vremena (PC ne mene) out. Procesor (i) Broj procesora1 Broj jezgri1 po procesoru Broj threads1 (max 1) po procesoru ImeAMD Athlon XP Ime ŠifraČistokrvan SpecifikacijaAMD Athlon (tm) XP 2000 + PaketSocket A (462) Family / Model / Stepping6.8.1 Extended Family / Model7,8 Core SteppingB0 Tehnologija0,13 um Core Speed1665,9 MHz Množitelj x bus speed12,5 x 133,3 MHz Ocijenjene bus speed266,5 MHz Uputstvo setoviMMX (+), 3DNow! (+), SSE L1 Data cache (po procesoru)64 KBytes, 2-stazni postavite asocijativnosti, 64-byte line size L1 cache uputstvo (po procesoru)64 KBytes, 2-stazni postavite asocijativnosti, 64-byte line size L2 cache (po procesoru)256 KBytes, 16-set asocijativan način, 64-byte line size Chipset & Memory NorthbridgeVIA P4M266/KM266 (VT8375) rev. 00 SouthbridgeVIA VT8235 rev. 00 Side Band Addressingne podržava, nije omogućeno Memory TypeDDR Memory Size768 MBytes Memory Frequency133,3 MHz (1:1) Drahma prošaratibez CAS # Latency (tCL)2,5 satovi RAS # to CAS # (tRCD)3 sata RAS # Precharge (TRP)3 sata Vrijeme ciklusa (tRAS)6 satovi Sistemski Sustav Proizvođač Name SystemK7VM2 Sustav S / N00000000 Mainboard VendorMainboard ModelK7VM2 BIOS VendorAmerican Megatrends Inc BIOS VersionP1.30 BIOS Datum12/13/2002 Memory SPD Modul 1DDR, PC2700 (166 MHz), 256 MBytes, nepoznate marke Modul 2DDR, PC2700 (166 MHz), 512 MBytes, Samsung Software Windows VersionMicrosoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600) DirectX verzija9.0c |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne čudi me da budem iskren. Single core CPU, sredinom količinu RAM-a, ali dva odvojena i različita simms proizvođača memorije iznose. Zatim dodati via chipset u mix.
|
| |||
| |||
| JA dont namjeravate kupiti laptop za sebe, za svoju teškim stvari, ali ovaj neki žele pokrenuti da nešto više efficienly je za obiteljski stvari. Moja djeca vole slušanje na mp3s, i naravno surfanje na netu. Ako imate neke preporuke bih biti zahvalna (osim očitih 'kanta to jedan). |
|
| |||
| |||
| Imam iste spec. stepenicama koristim pc za midi klavijatura i watchin TV u krevet, ali ja samo 512MB RAM-a. i to radi u praznom hodu oko 1-4%, uz taj sjever 2005 i Spybot runing onit too.Its ne brzo, ali to će se pokrenuti većinu stvari mogu učiniti iz bilo kojeg probs! npr. WinTv, wmp, IE itd. .. To nije idući u biti najbrži na svijetu, ali se mora izvoditi XP pa bih ček za bilo gadno je, također, rekao je kako je Alex o ovna, probajte uzeti u stick 256MB i pokušajte ponovo s vašim 512MB na vlastitu. |