![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló Már volt, hogy visszatérjen a régi gép, mint az én "új" egyike meghalt ..... egyébként is, én is próbáltam, hogy ez a sebesség, a változás, hogy az NTFS a FAT32, teljes töredezettségmentesítse, üríteni un használt programok és eltávolítani a Norton Security, amelyet elejétől a fájdalom. Probléma van a gép nagyon küzd a CPU és a tetejét is megnyitja a legtöbb straighforward programok. Én már felsorolt a CPU-Z kibocsátás alatt, ha valaki bizonyos ötletekkel, hogy segítse ezt a régi időzítő (a PC nem én) ki. Processzor (ok) A feldolgozók száma1 Number of cores1 / processzor Number of threads1 (max 1) per processzor NévAMD Athlon XP Code NameThoroughbred SpecifikációAMD Athlon (tm) XP 2000 + CsomagSocket A (462) Family / Model / Stepping6.8.1 Extended Family / Model7,8 Core SteppingB0 Technológia0,13 um Core Speed1665,9 MHz Szorzó x Bus speed12,5 x 133,3 MHz Rated Bus speed266,5 MHz Utasítás meghatározzaMMX (+), 3DNow! (+), SSE L1 adat cache (per processzor)64 KByte, 2-asszociatív módon, 64-byte line size L1 utasítás cache (per processzor)64 KByte, 2-asszociatív módon, 64-byte line size L2 cache (per processzor)256 KByte, 16-asszociatív módon, 64-byte line size Chipset & Memory NorthbridgeVIA P4M266/KM266 (VT8375) rev. 00 SouthbridgeVIA VT8235 rev. 00 Side Band Addressingnem támogatott, nem engedélyezett Memória típusaDDR Memória mérete768 Mbyte Memória frekvencia133,3 MHz (1:1) DRAM Interleavesemmi CAS # késés (TCL)2,5 óra RAS a CAS # # (tRCD)3 óra RAS # Precharge (TRP)3 óra Cycle Time (tras)6 óra Rendszer Rendszer gyártójának A rendszer neveK7VM2 System S / N00000000 Eladó alaplapAlaplap ModelK7VM2 BIOS VendorAmerikai Megatrends Inc. BIOS-verzióP1.30 BIOS dátuma12/13/2002 Memory SPD 1. modulDDR, PC2700 (166 MHz), 256 Mbyte, ismeretlen márka 2. modulDDR, PC2700 (166 MHz), 512 Mbyte, Samsung Szoftver Windows változatMicrosoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600) DirectX verzió9.0c |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lep meg, hogy őszinte legyek. Single core CPU, közepes mennyiségű RAM, de két különböző gyártó Simms és eltérő mennyiségű memóriát. Ezután adjunk hozzá a via chipset a mix.
|
| |||
| |||
| Én kívánnak vásárolni laptop magam mert nehéz dolog, de szeretném ezt futtatni, hogy kicsit többet efficienly a család cucc. My kids love hallgatta a MP3s és persze szörfözés a hálón. Ha van néhány ajánlást én hálás lennék (eltekintve a nyilvánvaló "bin hogy egy). |
|
| |||
| |||
| Van egy ugyanolyan spec pc I. emeleti használni midi billentyűzetet és watchin TV az ágyban, de csak 512 MB RAM. és ez ellentétes az alapjárati mintegy 1-4%, amit a Norton 2005 és Spybot runing onit too.Its gyors, de nem fog futni a legtöbb dolgot csinálni minden probs! pl WinTV, WMP, IE, stb .. Nem lesz a leggyorsabb a világon, de ez az a célja, hogy XP fut, tehát én ellenőrizni minden olyan csúnya az is, ahogy Alex mondta a RAM, hogy próbálja ki a botot 256MB, és próbálja újra a 512MB saját. |