mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

CPU Maxing Out .....!

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 28, 2008, 00:12
Narys

Default CPU Maxing Out .....!

Labas

Turėjau grįžti į savo seną mašiną kaip savo "nauja" vienas mirė ..... Bet kokiu atveju, aš bandėme pasiekti šį vieną pagreitinti, pasikeitė iš FAT32 į NTFS, visiškai Defrag, ištuštinti ir naudojamas programas ir pašalinti Norton Security, kuri buvo pradžioje bus skausmas. Problema yra ta mašina iš tikrųjų kovoja su CPU ir trapai net ir atidarymo labiausiai straighforward programas. Aš išvardytų CPU-Z produkcija žemiau, jei kas nors yra keletas minčių, kaip padėti seną laikmatis (PC ne man) dabar.

Procesorius (-ai)
Number of processors1
Taškų šerdys1 asm procesorius
Taškų temas1 (max 1) Per Processor
VardasAMD Athlon XP
Kodas PavadinimasGrynakraujis
SpecifikacijaAMD Athlon (tm) XP 2000 +
KomplektasSocket (462)
Šeima / Model / Stepping6.8.1
Extended Family / Model7,8
Core SteppingB0
Technologijos0,13 um
Core Speed1665,9 MHz
Multiplier x Bus Speed12,5 x 133,3 MHz
Rated Bus Speed266,5 MHz
Instrukcijų rinkiniaiMMX (+), 3DNow! (+), SSE
L1 Data cache (per processor)64 Kbytes, 2-way nustatyti Association, 64-byte line size
L1 Instrukcija cache (per processor)64 Kbytes, 2-way nustatyti Association, 64-byte line size
L2 cache (per processor)256 Kbytes, 16-būdu nustatyti Association, 64-byte line size
Chipset & Memory
NorthbridgeVIA P4M266/KM266 (VT8375) rev. 00
SouthbridgeVIA VT8235 rev. 00
Side Band Addressingnepalaikomi, nėra įgalinti
Atminties TipasDDR
Atminties dydis768 MBytes
Atminties dažnis133,3 MHz (1:1)
DRAM Interleavenė vienas
CAS # Latency (TCL)2,5 laikrodžiai
RAS # to CAS # (tRCD)3 laikrodžiai
RAS # Precharge (TRP)3 laikrodžiai
Ciklo laikas (tras)6 laikrodžiai
Sistema
Sistemos gamintojas
Sistemos pavadinimasK7VM2
System S / N00000000
Mainboard VendorMainboard ModelK7VM2
BIOS VendorAmerican Megatrends Inc
BIOS versionP1.30
BIOS Date12/13/2002
Atminties BPD
1 modulisDDR, PC2700 (166 MHz), 256 MBytes, nežinoma prekės
2 modulisDDR, PC2700 (166 MHz), 512 MBytes Samsung
Software
Windows versijaMicrosoft Windows XP Professional su Service Pack 2 (Build 2600)
DirectX Version9.0c
Old Birželis 28, 2008, 00:21
Donorų grupės

Ar neturėtų stebinti, man sąžiningi.

Single Core CPU, vidurio suma RAM, bet dvi atskiras gamintojas Simms ir skirtingos atminties sumas. Tada įpilama via chipsetu į mišinį.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Birželis 28, 2008, 00:33
Narys

Aš ketinu pirkti nešiojamąjį kompiuterį už save už mano sunkiųjų daiktų, bet nori tai viena paleisti, kad truputį daugiau efficienly šeimos stuff. Mano vaikai meilė klausytis MP3 ir, žinoma, naršymą internete.

Jei turite keletą rekomendacijų būčiau dėkingas (išskyrus akivaizdžias "bin jis" vienas).
Old Birželis 28, 2008, 02:26
Narys

Aš pats spec pc laiptais i naudoti klaviatūros MIDI ir watchin TV, nakvynė, bet aš tik 512MB RAM. ir ji veikia tuščiąja eiga apie 1-4%, thats su Norton 2005 ir Spybot pastovi onit too.Its ne greitai, bet tai truks daugiausia ką man daryti su bet kokias probs! pvz WinTV, WMP, IE ir pan ..
Jis nebus iš sparčiausiai pasaulyje, bet ji yra skirta veikti XP, todėl norėčiau patikrinti, ar yra bjaurus, taip pat, kaip Aleksas sakė apie RAM, pabandykite atlikti atsižvelgiant 256MB Stick ir bandykite dar kartą su 512mb savo.
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.