![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki Man nācās atgriezties uz manu veco mašīnu kā manu "jauno" viens nomira ..... tik un tā, esmu mēģinājis celt šo vienu līdz ātrumam, mainīta uz NTFS no FAT32, pilna defrag, iztukšo un izmantot programmu un noņemta Norton Security, kuru sākums ir sāpes. Problēma ir šī mašīna patiešām cīnās ar CPU un stublāji arī tad atverot visvairāk straighforward programmām. Esmu uzskaitīti CPU-Z ražošanu zem ja kāds ir dažas idejas, lai palīdzētu šo veco taimeris (PC ne man) out. Procesoram (iem) Procesoru skaits1 Number of serdes1 per processor Number of threads1 (max 1) licencēti procesoram VārdsAMD Athlon XP Kods NosaukumsTīrasiņu SpecifikācijaAMD Athlon (tm) XP 2000 + PackageSocket (462) Family / Model / Stepping6.8.1 Extended Family / Model7,8 Core SteppingB0 Tehnoloģija0,13 um Core Speed1665,9 MHz Reizinātājs x Bus ātrums12,5 x 133,3 MHz Rated Bus ātrums266,5 MHz Instruction SetsMMX (+), 3DNow! (+), SSE L1 Data cache (per processor)64 kbytes, 2-kanālu, kas associative, 64-byte line izmērs L1 Instruction cache (per processor)64 kbytes, 2-kanālu, kas associative, 64-byte line izmērs L2 kešatmiņa (per processor)256 Kbit, 16-way, kas asociatīvās, 64-byte line izmērs Chipset & Memory NorthbridgeVIA P4M266/KM266 (VT8375) rev. 00 SouthbridgeVIA VT8235 rev. 00 Side Band Addressingnetiek atbalstīta, nav ļāvusi Memory TypeDDR Memory Size768 Mbytes Memory Frequency133,3 MHz (1:1) DRAM Interleaveneviens CAS # Latency (TCL)2,5 pulksteņi RAS # to CAS # (tRCD)3 pulksteņi RAS # Precharge (TRP)3 pulksteņi Cycle Time (Trás)6 pulksteņi Sistēma System Manufacturer Sistēmas nosaukumsK7VM2 Sistēma S / N00000000 Mainboard VendorMainboard ModelK7VM2 BIOS VendorAmerican Megatrends Inc BIOS VersionP1.30 BIOS Date12/13/2002 Memory SPD Modulis 1DDR, PC2700 (166 MHz), 256 Mbytes, nezināmas markas Modulis 2DDR, PC2700 (166 MHz), 512 Mbytes, Samsung Software Windows versijaMicrosoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600) DirectX Version9.0c |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav pārsteigums man godīgi. Viens kodols CPU, mid-summa ram, bet divu atsevišķu ražotāju SIMM un atšķirīgas atmiņas apjomu. Tad pievieno caur mikroshēmu vērā samaisa.
|
| |||
| |||
| Es plānoju iegādāties portatīvo datoru par sevi manā lieljaudas stuff, bet vēlaties šo vienu palaist, ka nedaudz vairāk efficienly par ģimenes lietām. Mani bērni mīlestība klausīties MP3 un, protams, sērfošanas net. Ja tev ir daži ieteikumi man ļoti pateicīgs (izņemot neizteikts "bin to" viens). |
|
| |||
| |||
| Es pats spec pc augšā i izmantot tastatūru, midi un watchin TV gultā, bet man ir tikai 512mb ram. un tā darbojas brīvgaitā aptuveni 1-4%, thats ar 2005 norton un Spybot runing onit too.Its nav ātri, bet tas pārvalda lielāko lietas darīt ar jebkuru probs! piemēram WinTV, WMP, IE utt .. Tas nebūs ātrākajiem pasaulē, bet tas ir paredzēts darbināt XP, lai es varētu pārbaudīt kāda vētraina's, arī par Alex teica par ram, mēģiniet ārā 256mb nūju un mēģiniet vēlreiz ar savu 512mb pati. |