![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj I've had, aby powrócić do mojej starej maszyny jako "nowe" jeden zmarł ..... anyhow, I've tried wnieść do tej prędkości, zmiana z FAT32 na NTFS, pełne defrag, opróżnione ONZ używanych programów i odwoływani Norton Security, która zaczęła się bólu. Problem polega na tym komputerze naprawdę walki z CPU i blaty nawet otwarcie najbardziej straighforward programów. I've wymienionych CPU-Z wyjściowej poniżej, jeśli ktoś ma jakieś pomysły, aby pomóc tym stary zegar (PC nie do mnie) obecnie. Procesor (y) Liczba procesorów1 Liczba rdzeni1 na procesor Liczba wątków1 (max 1) na procesor ImięAMD Athlon XP Code NameRasowy SpecyfikacjaAMD Athlon (tm) XP 2000 + PakietSocket A (462) Rodzina / Model / Stepping6.8.1 Rozszerzony Rodzina / model7,8 Core SteppingB0 Technologia0,13 um Core Speed1665,9 MHz Mnożnik x Autobus prędkości12.5 x 133.3 MHz Znamionowa prędkość magistrali266,5 MHz Instrukcja określaMMX (+), 3DNow! (+), SSE Dane cache L1 (na procesor)64 kbytes, 2-sposób ustawić associative, 64-byte line size Instrukcja cache L1 (na procesor)64 kbytes, 2-sposób ustawić associative, 64-byte line size Pamięć podręczna L2 (na procesor)256 kbytes, sposób ustawić 16-associative, 64-byte line size Chipset & Memory NorthbridgeVIA P4M266/KM266 (VT8375) rev. 00 SouthbridgeVIA VT8235 rev. 00 Side Band Addressingnie są obsługiwane, nie aktywna Rodzaj pamięciDDR Rozmiar pamięci768 MB Częstotliwość pamięci133.3 MHz (1:1) DRAM Interleaveżaden CAS # Latency (TCL)2,5 zegary RAS do CAS # # (tRCD)3 zegary RAS # Precharge (TRP)3 zegary Czas cyklu (trás)6 zegary System Producent Systemu Nazwa systemuK7VM2 System S / N00000000 Mainboard VendorMainboard ModelK7VM2 BIOS VendorAmerican Megatrends Inc BIOS VersionP1.30 BIOS Data12/13/2002 Pamięć JDP Moduł 1DDR, PC2700 (166 MHz), 256 MB, nieznanej marki Moduł 2DDR, PC2700 (166 MHz), 512 MB, Samsung Oprogramowanie Wersja dla WindowsMicrosoft Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 2 (Build 2600) Wersja DirectX9.0c |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie dziwi mnie, aby być uczciwym. Single core CPU, w połowie wysokości barana ale dwa osobne producenta Simms i różne ilości pamięci. Następnie dodać przez chipset do wymieszać.
|
| |||
| |||
| I nie zamierzam kupić laptopa dla siebie dla moich ciężkich rzeczy, ale ma ten bieg, że trochę więcej efficienly dla rodziny stuff. Moje dzieci miłości do słuchania MP3 i oczywiście surfowanie po sieci. Jeśli masz pewne zalecenia byłbym wdzięczny (oprócz oczywistych "bin to" jeden). |
|
| |||
| |||
| Mam to samo spec szt. górze i użytkowania klawiatury midi i watchin TV w łóżku, ale tylko 512MB RAM. i działa w bezczynności ok. 1-4%, to z norton 2005 i Spybot runing onit too.Its szybki, ale nie będzie działać większość rzeczy zrobić bez żadnych probs! np. WinTV, WMP, IE itp. .. Nie będzie najszybszy na świecie, ale jest ona przeznaczona do uruchamiania XP tak chciałbym sprawdzić wszelkie paskudny's, również jako Alex powiedział o barana, spróbuj wykupujące 256mb trzymać się i spróbuj ponownie z 512mb na własny rachunek. |