![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Salut
Am avut de a reveni la vechea mea masina mea ca "noua" a murit un ..... oricum, am incercat sa aduc o până la această viteză, schimbat de la FAT32 la NTFS, plin defrag, golit-un utilizate programe Norton şi scoase de Securitate, care a fost început să fie o durere. Problema este această maşină foarte luptele cu CPU şi Topuri de deschidere, chiar cele mai straighforward programe. Am enumerate de CPU-Z ieşire de mai jos, dacă cineva are niste idei, pentru a ajuta acest vechi de timp (PC-ul nu-mi) afară. Procesor (e) Numărul de procesoare1 Număr de miezuri1 per procesor Numar de subiecte1 (max 1) per procesor NumeAMD Athlon XP Code NamePursânge SpecificaţiiAMD Athlon (tm) XP 2000 + PachetulSocket A (462) Familie / Model / păşit6.8.1 Extended Family / Model7,8 Core intensificareaB0 Tehnologie0.13 um Core Speed1665.9 MHz Multiplicatorul x Bus viteza12.5 x 133.3 MHz Evaluat Bus viteza266.5 MHz Instrucţiunea stabileşteMmx (+), 3DNow! (+), SSE L1 cache de date (pe procesor)64 KBytes, 2-way set asociativ, 64-byte line size L1 Instruction cache (per procesor)64 KBytes, 2-way set asociativ, 64-byte line size L2 cache (per procesor)256 KBytes, 16-way set asociativ, 64-byte line size Chipset & Memory NorthbridgeVIA P4M266/KM266 (VT8375) rev. 00 SouthbridgeVIA VT8235 rev. 00 Adresându-Side Bandnu este acceptată, nu a permis Memorie TipDDR Memory Size768 Mbytes Frecventa memorie133.3 MHz (1:1) DRAM Interleaveniciunul CAS # latenţă (Tcl)2.5 ceasuri # RAS la CAS # (tRCD)3 ceasuri RAS # Precharge (TRP)3 ceasuri Cycle Time (Trás)6 ceasuri Sistemul de Sistemul de Producator Sistemul de NumeK7VM2 Sistemul S / N00000000 Mainboard VendorMainboard ModelK7VM2 BIOS VendorAmerican Megatrends Inc BIOS VersionP1.30 Data BIOS12/13/2002 Memorie DOCUP Modul 1DDR, PC2700 (166 MHz), 256 Mbytes, brand necunoscut Modulul 2DDR, PC2700 (166 MHz), 512 Mbytes, Samsung Software-ul Versiune WindowsMicrosoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600) DirectX Version9.0c |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu mă surprinde să fiu sincer.
Single core CPU, mid-cantitatea de RAM, dar în două reprize distincte producător Simms şi diferite sume de memorie. Apoi, adăugaţi o prin intermediul chipset-ul în amestec.
|
|
|
|||
|
|||
|
I a face intenţionează să achiziţioneze un laptop pentru mine pentru meu grele lucruri, dar doresc acest lucru pentru a rula ca un pic mai mult pentru familie efficienly lucrurile. Juniorii dragoste ascultare de MP3-uri şi, bineînţeles, navigarea pe net.
Dacă v-aţi luat nişte recomandări Aş fi recunoscător (în afară de evident "bin-o" o). |
|
|
|||
|
|||
|
Am un PC spec. acelaşi etaj i utiliza pentru tastatură midi uitam TV şi în pat, dar am doar 512MB RAM. şi nu mai rămâne inactiv în aproximativ 1-4%, thats cu norton 2005 şi spybot runing onit too.Its repede, dar nu va rula cele mai multe lucruri am făcut cu orice probs! de exemplu, WinTv, WMP, IE, etc ..
Aceasta nu va fi cea mai rapidă din lume, dar este proiectat pentru a rula XP astfel încât i-ar verifica pentru orice nasol e, de asemenea, ca Alex a declarat cu privire la berbec, încercaţi să luaţi afară de 256MB stick şi să încercaţi din nou cu 512MB pe cont propriu. |