![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво Сам морао да се вратите на моју стару машину као мој 'нови' умро ..... У сваком случају, ја сам покушао да доведе овог једног до брзине промена у НТФС из ФАТ32, пун дефраг, испражњен не-користи програме Нортон Сецуриты и уклонити што је почетак да буде бол. Проблем је овај апарат заиста бори са процесора и из врхова и отварање највише страигхфоруард програма. Сте навели сам ЦПУ-З излаз доле ако неко има неке идеје да помогну ову стару тајмер (рачунар није ми) напоље. Процесор (и) Број процесора1 Број језгри1 по процесору Број тхреадс1 (максимално 1) по процесор ИмеАМД Атхлон КСП Име ШифраРаса СпецификацијаАМД Атхлон (ТМ) КСП 2000 + ПакетСоцкет (462) Фамилы / Модел / Степпинг6.8.1 Екстендед Фамилы / Модел7,8 Цоре СтеппингБ0 Технологија0,13 ум Цоре Спеед1665,9 МХз, Множилац кс бус спеед12,5 кс 133,3 МХз, Оцијењене бус спеед266,5 МХз, Упутство сетовиЦГН (+), 3ДНоу! (+), ЈИ Л1 Дата цацхе (по процесору)64 КБытес, 2-системски скуп асоцијативна, 64-бајт линије величине Л1 цацхе упутство (по процесору)64 КБытес, 2-системски скуп асоцијативна, 64-бајт линије величине Л2 цацхе (по процесору)256 КБытес, 16-асоцијативног начин постављено, 64-бајт линије величине Цхипсет & Меморы НортхбридгеПРЕКО П4М266/КМ266 (ВТ8375) Рев. 00 СоутхбридгеВиа ВТ8235 Рев. 00 Сиде банд адресирањаније подржан, није омогућена Меморы ТыпеДДР Меморы Сизе768 Мбытес Меморы Фрекуенцы133,3 МХз, (1:1) ДРАМ Интерлеавениједан ЦАС # Латенцы (тЦЛ)2,5 сатови РАС # то ЦАС # (тРЦД)3 сата РАС # Прецхарге (ТРП)3 сата Време циклуса (трас)6 сатови Системски Систем Производјач Наме СыстемК7ВМ2 Систем С / Н00000000 Маинбоард ВендорМаинбоард МоделК7ВМ2 БИОС ВендорАмерицан Мегатрендс Инц БИОС ВерсионП1.30 БИОС Датум12/13/2002 Меморы СПД Модул 1ДДР, ПЦ2700 (166 МХз,), 256 Мбытес, непознати бренд Модул 2ДДР, ПЦ2700 (166 МХз), 512 МБытес, Самсунг Софтуаре Уиндоус ВерсионМицрософт Уиндоус КСП Профессионал Сервице Пацк 2 (Буилд 2600) ДирецтКс верзија9.0ц |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ме не чуди да будем искрен. Сингле ЦПУ језгра, средином количина РАМ-а, али два одвојена произвођача Симмс и различите количине меморије. Затим додати преко чипова у микс.
|
| |||
| |||
| Ја намеравам да купим лаптоп за себе за моје тешке ствари, али желим ово да покрене да се мало више еффициенлы за породичне ствари. Моја деца воле да слушају МП3 и наравно сурфовање мрежом. Ако имате неке препоруке бих био захвалан (поред очигледно 'Бин га' један). |
|
| |||
| |||
| Имам исти специфицаллы ком спрату се користи за тастатуре и МИДИ уатцхин ТВ-у кревету, али имам само 512МБ РАМ. и ради у стању мировања око 1-4%, тај са Нортон 2005 и Спыбот рунинг онит тоо.Итс не брзо, али да ће покренути већину ствари радим са сваком од пробс! нпр УинТв, УМП, ТЈ итд .. Није бити најбржи на свету, али је намењен за покретање КСП-па бих проверити за било гадно је, такође као Алекс рекао о овна, покушајте вађење 256МБ штапа и покушајте поново са 512МБ на сопствену. |