![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ne olursa olsun ..... öldü benim eski makine için 'yeni' olarak dönmek zorunda kalmıştım, ben hız için bu kadar getirmek için, FAT32'den NTFS'ye, tam birleştirme, un boşaltılması-programlar kullanılır değiştirildi denedim ve bir ağrı olmaya başlamıştım kuzey Güvenlik kaldırıldı. Sorun gerçekten CPU ile mücadele ve hatta en straighforward programları açılış dışarı başında bu makina. Ben CPU-Z altında çıkış eğer herkes bu eski zamanlayıcı (PC değil bana) yardım için bazı fikirler var listeledik. İşlemci (ler) Sayı işlemcilerin1 Sayı çekirdek ve1 işlemci başına Sayı ipliği veIşlemci başına 1 (en fazla 1) AdAMD Athlon XP Kod AdıSoylu SpesifikasyonAMD Athlon (tm) XP 2000 + PaketSoket A (462) Aile / Model Stepping /6.8.1 Geniş Aile / Model7,8 Çekirdek SteppingB0 Teknoloji0,13 aa Çekirdek Hızı1665,9 MHz Çarpanı x Otobüs hızı12,5 x 133,3 MHz İş hızlı Rated266,5 MHz Öğretim setleriMMX (+), 3DNow! (+), Sse L1 Veri Önbelleği işlemci () başı64 kBytes, 2-yollu, 64-byte boyutunda satır birliğe ayarlamak L1 Instruction önbellek işlemci () başı64 kBytes, 2-yollu, 64-byte boyutunda satır birliğe ayarlamak L2 önbellek işlemci () başı256 Kbytes, 16-way, 64 byte satır boyutu birliğe ayarlamak Chipset & Memory NorthbridgeP4M266/KM266 (VT8375) devir VIA. 00 GüneyköprüsüVIA VT8235 dönüş. 00 Yan Band hitabendeğil, etkin desteklenmiyor Bellek TipiDDR Bellek768 MB Hafıza Frekans133,3 MHz (1:1) DRAM Interleavehiçbiri CAS # Gecikme () TCL2,5 saat RAS # CAS # (tRCD için)3 saat RAS # Precharge (TRP)3 saat Dönüş Süresi () Tras6 saat Sistem Sistem Üretici Sistem AdıK7VM2 Sistemi S / N00000000 Mainboard SatıcıMainboard ModeliK7VM2 BIOS SatıcıAmerican Megatrends Inc BIOS SürümP1.30 BIOS Tarihi12/13/2002 Memory SPD Modül 1DDR, PC2700 (166 MHz), 256 MB, bilinmeyen marka Modül 2DDR, PC2700 (166 MHz), 512 MB, Samsung Yazılım Windows SürümüMicrosoft Windows XP Service Pack 2 (Build 2600) DirectX Sürüm9.0c |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dürüst olmak için bana sürpriz yok. Tek çekirdekli CPU, RAM orta miktarda ancak iki ayrı üretici SIMM'leri ve farklı bellek tutarlar. Daha sonra karışım halinde yongatakımının bir ile ekleyin.
|
| |||
| |||
| Ben kendim için ağır şeyler için bir dizüstü bilgisayar satın almak, niyetinde, ancak daha efficienly aile şeyler için biraz çalıştırmak için bu istiyorum. Benim çocukların MP3 ve tabii ki net sörf dinlerken seviyorum. Eğer ben 'açık Bin bu bir (dışında) gelen minnet duyarım bazı öneriler var. |
|
| |||
| |||
| Ben aynı özel bilgisayar yukarıda Ben klavye, midi ve yatakta watchin TV için kullanabilir, ama sadece 512MB RAM var. ve bu konuda 1-4%, Norton 2005 ve Spybot runing onit ile şu boşta çalışır hızlı too.Its ancak birçok şey I run çıkacak herhangi bir probs ile! vb .. WinTV, WMP, IE örneğin Bu, dünyanın en hızlı olmalı ama gitmiyorum bu çok XP çalıştırmak için kontrol edecek her türlü's de Alex gibi kötü RAM hakkında, sopa ve 256MB yaptırmayı deneyin ve tekrar kendi üzerinde 512MB ile deneyin söyledi tasarlanmıştır. |