![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Мені довелося повернутися до моєї старій машині як моя "нова" один з них помер ..... В усякому разі, я намагався довести це до однією швидкістю, змінити на NTFS з FAT32, повну дефрагментацію, спорожніли ООН використовуваних програм і видалити Нортон безпеки, яка була початком для більш. Проблема полягає в наступному машина дійсно бореться з процесором і топи з навіть не відкриваючи самі straighforward програм. Я перерахував CPU-Z виході нижче, якщо когось є кілька ідей, щоб допомогти цій старій таймера (ПК не я) з. Процесор (и) Кількість процесорів1 Кількість ядер1 на кожен процесор Кількість ниток1 (макс. 1) на кожен процесор НазваAMD Athlon XP Кодова назваЧистокровний СпецифікаціїAMD Athlon (TM) XP 2000 + ПакетSocket A (462) Family / Model / Stepping6.8.1 Extended Family / Model7,8 Core SteppingB0 Технологія0,13 мкм Core Speed1665,9 МГц Тиражування X Частота шини12,5 х 133,3 МГц Rated Bus швидкість266,5 МГц Набори інструкційMMX (+), 3DNow! (+), SSE L1 кеша даних (на процесор)64 Кбайт, 2-полосная асоціативний набір, 64-байтовий розмір рядка L1 кеш інструкцій (на процесор)64 Кбайт, 2-полосная асоціативний набір, 64-байтовий розмір рядка Кеш L2 (на процесор)256 Кбайт, 16-асоціативним спосіб встановити, 64-байтовий розмір рядка & Мікросхем пам'яті Північний містVIA P4M266/KM266 (VT8375) Rev. 00 Південний містVIA VT8235 Rev. 00 Звертаючись Side Bandне підтримується, не включений Тип пам'ятіDDR Об'єм пам'яті768 Мбайт Частота пам'яті133,3 МГц (1:1) DRAM Interleaveніякої CAS # Latency (TCL)2,5 годин RAS # для CAS # (TRCD)3 часов RAS # Precharge (TRP)3 часов Cycle Time (Tras)6 часов Система Виробник системи Назва системиK7VM2 Система S / N00000000 Mainboard продавцяMainboard моделіK7VM2 BIOS продавцяAmerican Megatrends вкл. Версія BIOSP1.30 BIOS Date12/13/2002 Memory SPD Модуль 1DDR, PC2700 (166 МГц), 256 Мбайт, невідомих брендів Модуль 2DDR, PC2700 (166 МГц), 512 Мбайт, Samsung Програмне забезпечення Версія для WindowsMicrosoft Windows XP Professional з пакетом оновлень 2 (Build 2600) Версія DirectX9.0c |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мене не дивує, щоб бути чесним. Сум один процесор основного, середнього обсягу оперативної пам'яті, а два окремих Сіммс виробників і різних пам'яті. Потім додати набором мікросхем VIA в мікс.
|
| |||
| |||
| Я збираюся придбати ноутбук для себе за важку річ довго, але хочуть цього від одного до запуску, що трохи більше efficienly для сім'ї речі. Мої діти люблять слухати MP3 і, звичайно, серфінг в мережі. Якщо у вас є деякі рекомендації, я був би вдячний (крім очевидних 'бен Це один). |
|
| |||
| |||
| Я ж специфікації PC I наверх використовувати для міді-клавіатура і Watchin телевізор в ліжку, але в мене тільки 512 МБ ОЗУ. і він працює в режимі бездіяльності близько 1-4%, Thats з Нортон 2005 і Spybot onit Runing too.Its НЕ швидко, але він буде працювати більшість речей робити з будь-якою Probs! WinTV наприклад, WMP, IE т.д. .. Це не буде найшвидшим у світі, але він призначений для запуску XP Так що я б перевірити будь-які неприємні, також як Алекс казав про пам'ять, спробуйте виймаючи 256mb палицю і спробуйте ще раз з 512mb на свої власні. |