![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро купи на майка борда Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H и то като 8 пинов захранващ за CPU. Купих си захранване с случай, че има само 4 пина на процесора захранване ... Това ще предизвика проблеми? Моят AMD 64 X2 не изглежда да се изпълняват най-бързо всичко. Power въпрос? С уважение, Декан |
|
| |||
| |||
| Ами въпроса за 4pin върху 8pin не е истински проблем всъщност. Един приятел ми има гигабайт P35 DQ6 с Intel Core 2 Duo процесор и bequit PSU. Той също има 4 пина за 8pin конектор за MB. Той просто свързани го и му система работи добре. Отделно от това. Ако процесора тече бавно, че може да се окаже проблем, че PSU doesn't изглежда правилно мощност на системата, поради липса на мощност. Кои coud вероятно е проблем, тъй като стандартно PSU в никакъв случай не е основно, че мощен. Може да ми изпратите името на делото в следващата си реплика. И също Моля ви, дайте ми пълни бр спецификации. Тъй като аз трябва да знам дали вашите захранване coud фуражи вашата система по никакъв начин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Някои мощност supplys имат CPU конектор в две halfs, че трябва да се съберат след което поставете инча Проверихте ли това?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои са 115 и 320 Зад Захранване? | boywash12 | Случаи & Power Доставки | 10 | 27 Юли 2009 23:53 |
| Имате ли нужда от нова Захранване? | JiggyFly | Случаи & Power Доставки | 6 | 5-и парламентарен Jan 2008 22:13 |
| Захранване | carpious | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-во Jan 2008 14:44 |
| Захранване Q | grahamgb | Случаи & Power Доставки | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:14 |
| Нови Захранване | Varg | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 7 Ноем 2007 14:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |