по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

CPU захранването.

Reply

Нишка Инструменти
Old 12-ти декември, 2007, 03:25
Член Група

Default CPU захранването.

Аз наскоро купи на майка борда Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H и то като 8 пинов захранващ за CPU. Купих си захранване с случай, че има само 4 пина на процесора захранване ... Това ще предизвика проблеми? Моят AMD 64 X2 не изглежда да се изпълняват най-бързо всичко. Power въпрос?

С уважение,

Декан
Old 12-ти декември, 2007, 05:19
Член Група

Ами въпроса за 4pin върху 8pin не е истински проблем всъщност. Един приятел ми има гигабайт P35 DQ6 с Intel Core 2 Duo процесор и bequit PSU. Той също има 4 пина за 8pin конектор за MB. Той просто свързани го и му система работи добре. Отделно от това. Ако процесора тече бавно, че може да се окаже проблем, че PSU doesn't изглежда правилно мощност на системата, поради липса на мощност.

Кои coud вероятно е проблем, тъй като стандартно PSU в никакъв случай не е основно, че мощен. Може да ми изпратите името на делото в следващата си реплика. И също Моля ви, дайте ми пълни бр спецификации. Тъй като аз трябва да знам дали вашите захранване coud фуражи вашата система по никакъв начин.
Old 12 декември 2007, 07:25
Номер на групата

Някои мощност supplys имат CPU конектор в две halfs, че трябва да се съберат след което поставете инча Проверихте ли това?

Моята система: Puter

Процесор (и):
Intel Quad Core Q6600
Дънната платка:
Abit IN9
RAM памет:
2x 1GB Патриотичния
Графична карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
Вътрешен 750GB, 400GB Външен
Оптично устройство (а):
LG 20x DVD повторно писател
Дело / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охлаждане:
Zalman HSF
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
LG 19 "LCD
Операционна система (и):
Windows XP Media Център 2005
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Кои са 115 и 320 Зад Захранване? boywash12 Случаи & Power Доставки 10 27 Юли 2009 23:53
Имате ли нужда от нова Захранване? JiggyFly Случаи & Power Доставки 6 5-и парламентарен Jan 2008 22:13
Захранване carpious Случаи & Power Доставки 2 1-во Jan 2008 14:44
Захранване Q grahamgb Случаи & Power Доставки 1 5-и парламентарен Дек 2007 01:14
Нови Захранване Varg Лаптопи, Mobiles & текст 1 7 Ноем 2007 14:30
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc