menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

CPU napájení.

Reply

Thread Nástroje
Old 12.prosince 2007, 03:25
Člen Skupina

Nedávno jsem koupil matce deska Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H, a to za 8 pin napájení pro CPU. Koupil jsem napájení se pouze v případě, že má 4 pin CPU napájení ... Bude to vyvolat problémy? Můj AMD 64 X2 nejeví se běží rychle vůbec. Power téma?

Pozdravy,

Děkan
Old 12.prosince 2007, 05:19
Člen Skupina

Dobrá otázka o 4pin na 8pin není opravdu problém skutečně. A můj přítel dostal Gigabyte P35 DQ6 s Intel Core 2 Duo procesor a bequit PSU. Také mám 4 vývody na 8pin konektoru na MB. Právě je připojen a jeho systém běží skvěle. Kromě toho. Pokud se cpu běží pomalu, že by mohl být problém, že PSU doesnt Zdá se, že správně sílu systému v důsledku nedostatku příkonem.

Které coud pravděpodobně problém, protože standard PSU v žádném případě ne, že je především silný. Možná mi poslat název v případě další odpověď. A prosím také mi dej plnou ks specifikací. Vzhledem k tomu, že potřebuji vědět, zda vaše napájení coud krmivo váš systém v žádném případě.
Old 12. prosince 2007, 07:25
Dárce Skupina

Některé elektrárny supplys mít CPU konektor ve dvou halfs, že musíte dát dohromady pak plug palců jste ověřili, že?

Můj systém: Čové

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Základní deska:
Abit IN9
Paměť RAM:
2x 1GB Patriot
Grafické karty (s):
XFX 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Vnitřní 750gb, 400GB externí
Optická mechanika (s):
LG 20x DVD re-spisovatel
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chlazení:
Žalman HSF
Síť / Internet:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operační systém (y):
Windows XP Media Centre 2005
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.