![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem koupil matce deska Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H, a to za 8 pin napájení pro CPU. Koupil jsem napájení se pouze v případě, že má 4 pin CPU napájení ... Bude to vyvolat problémy? Můj AMD 64 X2 nejeví se běží rychle vůbec. Power téma? Pozdravy, Děkan |
|
| |||
| |||
| Dobrá otázka o 4pin na 8pin není opravdu problém skutečně. A můj přítel dostal Gigabyte P35 DQ6 s Intel Core 2 Duo procesor a bequit PSU. Také mám 4 vývody na 8pin konektoru na MB. Právě je připojen a jeho systém běží skvěle. Kromě toho. Pokud se cpu běží pomalu, že by mohl být problém, že PSU doesnt Zdá se, že správně sílu systému v důsledku nedostatku příkonem. Které coud pravděpodobně problém, protože standard PSU v žádném případě ne, že je především silný. Možná mi poslat název v případě další odpověď. A prosím také mi dej plnou ks specifikací. Vzhledem k tomu, že potřebuji vědět, zda vaše napájení coud krmivo váš systém v žádném případě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Některé elektrárny supplys mít CPU konektor ve dvou halfs, že musíte dát dohromady pak plug palců jste ověřili, že?