μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

CPU ρεύματος.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 03:25
Μέλος Ομάδα

Default CPU ρεύματος.

Πρόσφατα αγόρασε μια μητέρα του σκάφους Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H και ως 8 pin ρεύματος για τη CPU. Αγόρασα ένα τροφοδοτικό με την υπόθεση ότι έχει μόνο ένα 4 pin CPU τροφοδοτικό ... Αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα; My AMD 64 X2 δεν φαίνεται να περνάει γρήγορα σε όλα. Power θέμα;

Χαιρετισμοί,

Dean
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 05:19
Μέλος Ομάδα

Default CPU ρεύματος.

Λοιπόν το θέμα σχετικά με το 4pin στην 8pin δεν είναι πραγματικά για ένα θέμα που πράγματι. Ένας φίλος μου πήρε Gigabyte σ. 35 DQ6 με Intel Core 2 Duo επεξεργαστή και bequit PSU. Επίσης, έχεις 4 ακίδων στην υποδοχή της 8pin MB. Απλά συνδέεται και του συστήματος εκτελείται μεγάλη. Εκτός από αυτό. Εάν η κεντρική μονάδα επεξεργασίας λειτουργεί αργή μπορεί να είναι το ζήτημα ότι το PSU doesn't φαίνεται σωστά το σύστημα ισχύος, λόγω της έλλειψης ηλεκτρική ισχύς.

Ποια coud πιθανότατα να είναι το πρόβλημα, δεδομένου ότι ένα πρότυπο PSU, σε κάθε περίπτωση, είναι κυρίως ότι δεν ισχυρό. Μπορείτε να μου στείλετε το όνομα της υπόθεσης και την επόμενη απάντηση. Και Παρακαλούμε επίσης να μου δώσετε την πλήρη τεμ προδιαγραφές. Επειδή θέλω να μάθω αν το τροφοδοτικό coud ζωοτροφών σύστημά σας με οποιοδήποτε τρόπο.
Old 12 Δεκ 2007, 07:25
Ομάδα Δωρητών

Default CPU ρεύματος.

Ορισμένοι έχουν την εξουσία supplys CPU υποδοχή σε δύο halfs που έχετε να συγκεντρώσει στη συνέχεια συνδέστε in. Κοιτάξατε αυτό;

Το σύστημά μου: Υπολογιστή

Processor (s):
Intel Core Quad Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD Re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.