![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam kupila majka odbora Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H i to kao 8 pinski za napajanje procesora. Ja kupio napajanje sa slucaju da ima samo 4 pin CPU napajanje ... Hoće li to uzrok problema? Moj AMD 64 X2 ne čini da se prikazuju na svim brzim. Snaga pitanje? Pozdravi, Dekanat |
|
| |||
| |||
| Pa pitanje o 4pin na 8pin nije stvarno problem zapravo. A moj prijatelj je dobio gigabajt P35 DQ6 s Intel Core 2 Duo procesor i bequit PSU. Također je dobio 4 igle na 8pin konektor na MB. On je upravo on i njegova povezana sustava prometuje velik. Osim toga. Ako CPU teče sporo da bi moglo biti problem da se čini da PSU ispravno moć sustav zbog nedostatka snagom. Koji coud vjerojatno biti problem jer standardni PSU u svakom slučaju se uglavnom ne da moćna. Možda će Vam poslati mi ime slučaju u sljedeći odgovor. Također, i daj mi cijeli PC specifikacije. Budući da moram znati ako tvoj napajanje coud feed vaš sustav na bilo koji način. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neki moć supplys imati CPU konektor u dva halfs da morate staviti zajedno onda čep in Jeste li provjerili da?