kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

CPU tápegység.

Reply

Téma eszközök
Old December 12, 2007, 03:25
Csoport tagja

Default CPU tápegység.

Nemrég vettem egy anya fórumon Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H és egy 8 tűs tápegység a CPU. Vettem egy tápegységet és az a helyzet, hogy csak a 4 tűs CPU tápegység ... Vajon ez okoz problémát? Az én AMD 64 X2 nem tűnik gyorsan fut minden. Power kérdés?

Üdvözlettel,

Dean
Old December 12, 2007, 05:19
Csoport tagja

Default CPU tápegység.

Nos a kérdés a 4pin a 8PIN nem igazán a probléma valójában. Egy barátom kapott egy Gigabyte P35 DQ6 egy Intel Core 2 Duo processzor és a bequit psu. Arra is van 4 pins a 8PIN csatlakozóját a MB. Csak csatlakoztatni, és a rendszer fut, remek. Ettől eltekintve. Ha a CPU futtat lassú lenne a kérdés, hogy a tápegység doesnt úgy tűnik, hogy a rendszer megfelelő teljesítmény miatt hiányzik az wattértékek.

Melyik coud valószínűleg az a probléma, mert a szabványos tápegység minden esetben elsősorban nem is olyan erős. Lehet, hogy elküldi nekem a neve az ügyben, a következő választ. Kérjük, és adja meg a teljes PC előírásoknak. Mivel Tudnom kell, ha az áramellátás coud takarmány a rendszer semmilyen módon.
Old December 12 2007, 07:25
Donor Group

Default CPU tápegység.

Néhány supplys hatalma van a CPU csatlakozó két halfs, hogy meg kell összerakni, akkor plug in már ellenőrizte, hogy?

My System: Számítógépes

Processzor (ok):
Intel Quad Core Q6600
Alaplap:
Abit IN9
RAM memória:
2x 1GB Patriot
Grafikus kártya (k):
XFX 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Belső 750GB, 400GB Külső
Optikai meghajtó (k):
LG 20x DVD író-re
Case / tápegység:
Enermax Infiniti 650W
Hűtés:
Zalman HSF
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
LG 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Media Centre 2005
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.