![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Nemrég vettem egy anya fórumon Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H és egy 8 tűs tápegység a CPU. Vettem egy tápegységet és az a helyzet, hogy csak a 4 tűs CPU tápegység ... Vajon ez okoz problémát? Az én AMD 64 X2 nem tűnik gyorsan fut minden. Power kérdés?
Üdvözlettel, Dean |
|
|
|||
|
|||
|
Nos a kérdés a 4pin a 8PIN nem igazán a probléma valójában. Egy barátom kapott egy Gigabyte P35 DQ6 egy Intel Core 2 Duo processzor és a bequit psu. Arra is van 4 pins a 8PIN csatlakozóját a MB. Csak csatlakoztatni, és a rendszer fut, remek. Ettől eltekintve. Ha a CPU futtat lassú lenne a kérdés, hogy a tápegység doesnt úgy tűnik, hogy a rendszer megfelelő teljesítmény miatt hiányzik az wattértékek.
Melyik coud valószínűleg az a probléma, mert a szabványos tápegység minden esetben elsősorban nem is olyan erős. Lehet, hogy elküldi nekem a neve az ügyben, a következő választ. Kérjük, és adja meg a teljes PC előírásoknak. Mivel Tudnom kell, ha az áramellátás coud takarmány a rendszer semmilyen módon. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Néhány supplys hatalma van a CPU csatlakozó két halfs, hogy meg kell összerakni, akkor plug in már ellenőrizte, hogy?