פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

CPU החשמל.

Reply

שרשרת כלים
Old 12 דצמבר 2007, 03:25
חבר קבוצת

Default CPU החשמל.

אני קניתי לאחרונה לוח אם Foxconn C51XEM2AA ו-8EKRS2H בו 8 PIN החשמל עבור CPU. קניתי החשמל עם המקרה כי יש רק 4 PIN CPU החשמל ... האם זה גורם לבעיות? אזור AMD 64 X2 אינו נראה לרוץ מהר בכלל. כוח הבעיה?

דרישת שלום,

דיקן
Old 12 דצמבר 2007, 05:19
חבר קבוצת

Default CPU החשמל.

היטב את הבעיה על 4pin על 8pin היא לא ממש בעיה בפועל. ידיד שלי יש Gigabyte P35 DQ6 עם Intel Core 2 Duo מעבדים ו bequit PSU. הוא גם קיבל 4 מספרי זיהוי אישיים על 8pin מחבר על MB. הוא בדיוק זה קשור עם המערכת פועלת נהדר. חוץ מזה. אם CPU פועל לאט זה יכול להיות בעיה כי PSU doesn't נראה כראוי את עוצמת המערכת בשל חוסר wattage.

איזו coud כנראה להיות הבעיה מאז PSU רגיל בכל מקרה הוא לא בעיקר כי עוצמה. אולי שלח לי את השם של המקרה הבא שלך תגובה. כמו כן, אנא תן לי את מפרט מלא PC. מאז אני צריך לדעת אם את החשמל coud להאכיל את המערכת בכל צורה שהיא.
Old 12 דצמבר 2007, 07:25
קבוצת תורמים

Default CPU החשמל.

חלק supplys כוח יש מעבד מחבר בשני halfs שאתה צריך להרכיב אז תקע למערכת האם בדקו את זה?

המערכת שלי: Puter

מעבד (ים):
Intel Core Quad Q6600
לוח האם:
Abit IN9
זיכרון RAM:
2x 1GB פטריוט
כרטיס מסך (S):
XFX 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
750GB פנימי, 400GB חיצוני
כונן אופטי (S):
LG 20x DVD מחדש סופר
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Cooling:
זלמן HSF
רשת / אינטרנט:
צג (S):
LG 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Media Centre 2005
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.