mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

CPU maitinimo.

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 12, 2007, 03:25
Narys

Default CPU maitinimo.

Aš neseniai nusipirkau motinos lenta Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H ir kaip 8 pin maitinimo procesoriaus. Nusipirkau maitinimo atveju, turi tik 4 pin CPU maitinimo ... Ar tai sukelia problemų? Mano AMD 64 X2 neatrodo, kad reikia veikti greitai visai. Maitinimo problema?

Linkėjimai,

Dekanas
Old Gruodis 12, 2007, 05:19
Narys

Default CPU maitinimo.

Na apie apie 8pin 4pin problema yra tikrai problema tikrai. Mano draugas gavo Gigabyte P35 DQ6 su Intel Core 2 Duo procesorius ir bequit PSU. Jis taip pat gavo 4 kaiščius ant 8pin jungties ant MB. Jis tiesiog prijungti jį ir jo sistema veikia puikiai. Be to. Jei CPU eina lėtai, tai gali būti problema, kad PSU doesnt atrodo teisingai maitinimo sistema, nes nuo galingumo stokos.

Kuris coud tikriausiai bus problema, nes standartinis PSU bet kokiu atveju iš esmės yra ne tai, kad galinga. Jūs galite atsiųsti man savo šalia atsakymo atveju pavadinimas. Ir prašome taip pat man duoti pilną PC specifikacijas. Kadangi man reikia žinoti, jei jūsų elektros tiekimo coud maitinti sistema jokiu būdu.
Old Gruodis 12, 2007, 07:25
Donorų grupės

Default CPU maitinimo.

Kai kurie tiekia elektros CPU jungtis į dvi halfs, kad jūs turite sujungti tada Plug in Ar patikrinote, kad?

Mano sistema: Kompiuterinės

Procesorius (-iai):
Intel Quad Core Q6600
Pagrindinė plokštė:
Abit IN9
RAM atmintis:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (-ai):
XFX 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Vidaus 750GB, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD re-writer
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Aušinimas:
ZALMAN HSF
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
LG 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Media Center 2.005
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kas yra 115 ir 320 Už Maitinimo? boywash12 Cases & Power Supplies 10 27 liepa 2009 23:53
Ar man reikės naujo maitinimo? JiggyFly Cases & Power Supplies 6 5 sausis 2008 22:13
Maitinimo carpious Cases & Power Supplies 2 1 sausis 2008 14:44
Maitinimo Q grahamgb Cases & Power Supplies 1 5 gruodis 2007 01:14
Naujos maitinimo Burzum Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 7 lapkritis 2007 14:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.