rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Register

Zasilania procesora.

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 grudnia 2007, 03:25
Członek grupy

Niedawno kupiłem matki pokładzie Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H i jako 8 pin zasilania procesora. Kupiłem zasilania z przypadku, tylko 4-pinowe zasilanie procesora ... Czy to powodować problemy? Mój AMD 64 X2 nie wydaje się być szybko uruchomione w ogóle. Moc problem?

Pozdrowienia,

Dean
Old 12 grudnia 2007, 05:19
Członek grupy

No problem o 4pin na 8pin w rzeczywistości nie jest faktycznie problem. A mój przyjaciel dostał Gigabyte P35 DQ6 z Intel Core 2 Duo i bequit PSU. On również dostał 4 kołki na 8pin złącza na MB. On po prostu połączone i jego system działa świetnie. Oprócz tego. Jeśli CPU działa powoli może być problem, że PSU doesnt wydaje się poprawnie zasilania systemu z powodu braku mocy.

Które coud prawdopodobnie problem od standardowego PSU w każdym przypadku, że nie jest silny. Możesz wysłać mi nazwę w przypadku następnej odpowiedzi. Proszę podać również i mnie cały szt. specyfikacji. Ponieważ muszę wiedzieć, jeśli zasilanie coud paszy system w żaden sposób.
Old 12. grudnia 2007, 07:25
Grupa dawcy

Niektóre uprawnienia supplys mają złącze procesora w dwóch halfs że stworzenie następnie podłącz cala Czy sprawdzeniu, że?

My System: Komputera

Procesor (y):
Intel Core Quad Q6600
Płyta główna:
Abit IN9
Pamięć RAM:
2x 1GB Patriot
Karta graficzna (y):
XFX 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Internal 750GB, 400GB zewnętrzne
Optical Drive (s):
LG DVD 20x ponownie pisarz
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chłodzenie:
Zalman HSF
Sieć / Internet:
Monitor (y):
LG 19 "LCD
Operating System (-y):
Windows XP Media Center 2005
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.