![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno kupiłem matki pokładzie Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H i jako 8 pin zasilania procesora. Kupiłem zasilania z przypadku, tylko 4-pinowe zasilanie procesora ... Czy to powodować problemy? Mój AMD 64 X2 nie wydaje się być szybko uruchomione w ogóle. Moc problem? Pozdrowienia, Dean |
|
| |||
| |||
| No problem o 4pin na 8pin w rzeczywistości nie jest faktycznie problem. A mój przyjaciel dostał Gigabyte P35 DQ6 z Intel Core 2 Duo i bequit PSU. On również dostał 4 kołki na 8pin złącza na MB. On po prostu połączone i jego system działa świetnie. Oprócz tego. Jeśli CPU działa powoli może być problem, że PSU doesnt wydaje się poprawnie zasilania systemu z powodu braku mocy. Które coud prawdopodobnie problem od standardowego PSU w każdym przypadku, że nie jest silny. Możesz wysłać mi nazwę w przypadku następnej odpowiedzi. Proszę podać również i mnie cały szt. specyfikacji. Ponieważ muszę wiedzieć, jeśli zasilanie coud paszy system w żaden sposób. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niektóre uprawnienia supplys mają złącze procesora w dwóch halfs że stworzenie następnie podłącz cala Czy sprawdzeniu, że?