![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am cumparat recent o mama bord Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H şi 8-o ca pe un ac de păr de alimentare pentru CPU. I-am cumpărat o sursă de alimentare cu cazul în care doar a 4-a PIN CPU alimentare ... Aceasta va cauza probleme? AMD 64 X2 meu nu pare să fie difuzate de repede la toate. Power problema? Cu respect, Decan |
|
| |||
| |||
| Ei bine problema despre 4pin pe 8pin nu este de fapt o problemă de fapt. Un prieten de-al meu are un Gigabyte P35 DQ6 cu un Intel Core 2 Duo şi un procesor bequit PSU. De asemenea, el a luat 4 PINS pe 8pin conector de pe MB. El doar legat-o şi lui sistem ruleaza mare. În afară de asta. În cazul în care se execută lent procesor ar putea fi problema care a PSU doesnt pare corect putere de sistem din cauza lipsei de wattage. Care coud fi probabil o problemă, deoarece un standard PSU, în orice caz, că nu este în principal de puternic. S-ar putea sa-mi trimiteti numele cazul în următoarea replică. Vă rugăm de asemenea, şi dă-mi pe deplin bucăţi specificaţii. Din moment ce am nevoie sa stiu daca dvs. de alimentare pentru hrana animalelor coud sistemul în nici un fel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Unii au puterea supplys procesorul conector în două halfs că trebuie să punem împreună apoi conectaţi-vă Ai verificat asta?
|
| Marcaje |