menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

CPU napájania.

Reply

Thread Tools
Old 12.prosince 2007, 03:25
Člen Skupina

Default CPU napájania.

Nedávno som kúpil matke doska Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H, a to za 8 pin napájanie pre CPU. Koupil jsem napájanie sa iba v prípade, že má 4 pin CPU napájanie ... Bude to spôsobiť problémy? Môj AMD 64 X2 nezdá sa beží rýchlo vôbec. Power tému?

Pozdravy,

Dekan
Old 12.prosince 2007, 05:19
Člen Skupina

Default CPU napájania.

Dobrá otázka o 4pin na 8pin nie je naozaj problém skutočne. A môj priateľ dostal Gigabyte P35 DQ6 s Intel Core 2 Duo procesor a bequit PSU. Tiež mám 4 vývody na 8pin konektora na MB. Práve je pripojený a jeho systém beží skvele. Okrem toho. Ak sa cpu beží pomaly, že by mohol byť problém, že PSU doesnt Zdá sa, že správne silu systému v dôsledku nedostatku príkonom.

Ktoré Coudy pravdepodobne problém, pretože štandard PSU v žiadnom prípade nie, že je predovšetkým silný. Možno mi poslať názov v prípade ďalšej odpoveď. A prosím tiež mi dej plnú ks špecifikácií. Vzhľadom k tomu, že potrebujem vedieť, či vaša napájanie Coudy krmivo váš systém v žiadnom prípade.
Old 12. decembra 2007, 07:25
Darcu Skupina

Default CPU napájania.

Niektoré elektrárne supplys mať CPU konektor v dvoch halfs, že musíte dať dohromady potom plug palcov ste overili, že?

Môj systém: Tačové

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Základná doska:
Abit IN9
Pamäť RAM:
2x 1GB Patriot
Grafické karty (s):
XFX 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Vnútorný 750GB, 400GB externý
Optická mechanika (s):
LG 20x DVD re-spisovateľ
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chladenie:
Žalman HSF
Sieť / Internet:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operačný systém (y):
Windows XP Media Centre 2005
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.