![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som kúpil matke doska Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H, a to za 8 pin napájanie pre CPU. Koupil jsem napájanie sa iba v prípade, že má 4 pin CPU napájanie ... Bude to spôsobiť problémy? Môj AMD 64 X2 nezdá sa beží rýchlo vôbec. Power tému? Pozdravy, Dekan |
|
| |||
| |||
| Dobrá otázka o 4pin na 8pin nie je naozaj problém skutočne. A môj priateľ dostal Gigabyte P35 DQ6 s Intel Core 2 Duo procesor a bequit PSU. Tiež mám 4 vývody na 8pin konektora na MB. Práve je pripojený a jeho systém beží skvele. Okrem toho. Ak sa cpu beží pomaly, že by mohol byť problém, že PSU doesnt Zdá sa, že správne silu systému v dôsledku nedostatku príkonom. Ktoré Coudy pravdepodobne problém, pretože štandard PSU v žiadnom prípade nie, že je predovšetkým silný. Možno mi poslať názov v prípade ďalšej odpoveď. A prosím tiež mi dej plnú ks špecifikácií. Vzhľadom k tomu, že potrebujem vedieť, či vaša napájanie Coudy krmivo váš systém v žiadnom prípade. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niektoré elektrárne supplys mať CPU konektor v dvoch halfs, že musíte dať dohromady potom plug palcov ste overili, že?