мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

ЦПУ напајање.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Нов 2007, 03:25
Мембер Гроуп

Default ЦПУ напајање.

Недавно сам купила мајка одбора Фоксцонн Ц51КСЕМ2АА-8ЕКРС2Х и то као 8 пински за напајање процесора. Ја купио напајање са слуцају да има само 4 пин ЦПУ напајање ... Хоће ли то узрок проблема? Мој АМД 64 Кс2 не чини да се приказују на свим брзим. Снага питање?

Поздрави,

Деканат
Old 12. Нов 2007, 05:19
Мембер Гроуп

Default ЦПУ напајање.

Па питање о 4пин на 8пин није стварно проблем заправо. А мој пријатељ је добио гигабајт П35 ДК6 са Интел Цоре 2 Дуо процесор и бекуит псу. Такође је добио 4 игле на 8пин конектор на МБ. Он је управо он и његова повезана система прометују велик. Осим тога. Ако ЦПУ тече споро да би могло бити проблем да се чини да псу исправно моћ систем због недостатка снагом.

Који цоуд вероватно бити проблем јер стандардни псу у сваком случају се углавном не да моћна. Можда ће вам послати ми име случају у следећи одговор. Такође, и дај ми цео ПЦ спецификације. Будући да морам да знам да твој напајање цоуд феед ваш систем на било који начин.
Old 12 про 2007, 07:25
Донаторска Група

Default ЦПУ напајање.

Неки моћ супплыс имати ЦПУ конектор у два халфс да морате ставити заједно онда плоу унутра Јесте ли проверили да?

Мы Сыстем: Путер

Процесор (и):
Интел Куад Цоре К6600
Матичне плоче:
Абит ИН9
РАМ меморија:
2кс 1ГБ Патриот
Графичка картица (е):
КСФКС 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Интернал 750ГБ, 400ГБ Екстернал
Оптички погон (е):
ЛГ 20кс ДВД-ре-писац
Цасе / псу:
Енермакс Инфинити 650У
Хлађење:
Залман ХСФ
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
ЛГ 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Медиа Центре 2005
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц