![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам купила мајка одбора Фоксцонн Ц51КСЕМ2АА-8ЕКРС2Х и то као 8 пински за напајање процесора. Ја купио напајање са слуцају да има само 4 пин ЦПУ напајање ... Хоће ли то узрок проблема? Мој АМД 64 Кс2 не чини да се приказују на свим брзим. Снага питање? Поздрави, Деканат |
|
| |||
| |||
| Па питање о 4пин на 8пин није стварно проблем заправо. А мој пријатељ је добио гигабајт П35 ДК6 са Интел Цоре 2 Дуо процесор и бекуит псу. Такође је добио 4 игле на 8пин конектор на МБ. Он је управо он и његова повезана система прометују велик. Осим тога. Ако ЦПУ тече споро да би могло бити проблем да се чини да псу исправно моћ систем због недостатка снагом. Који цоуд вероватно бити проблем јер стандардни псу у сваком случају се углавном не да моћна. Можда ће вам послати ми име случају у следећи одговор. Такође, и дај ми цео ПЦ спецификације. Будући да морам да знам да твој напајање цоуд феед ваш систем на било који начин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неки моћ супплыс имати ЦПУ конектор у два халфс да морате ставити заједно онда плоу унутра Јесте ли проверили да?