![]() |
|
| |||
| |||
| Kısa Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H bir Anakartta aldım ve CPU için 8 pinli güç kaynağı olarak. O sadece 4 pinli CPU güç kaynağı olan durumda olan bir güç kaynağı aldım ... Bu sorunlara neden? Benim AMD 64 X2 hızlı tüm çalışan doesn't seem to be. Güç sorunu? Saygılar, Dekan |
|
| |||
| |||
| Bu 4pin ve 8pin hakkında Pekala sorun değil gerçekten bir sorun aslında. Bir arkadaşım bir Intel Core 2 Duo işlemci ve bequit PSU ile Gigabyte P35 DQ6 var. Ayrıca MB üzerindeki 8pin konektörü 4 iğne var. Sadece ve onun bağlı sistem mükemmel çalışır. Onun dışında. Eğer işlemci çalıştıran yavaş bu PSU doesnt doğru sistemi vat miktarı bulunmaması nedeniyle güç görünüyor sorun olabilir. Hangi muhtemelen sorunu her durumda standart bir PSU bu yana olmak coud bu güçlü esas değildir. Bana bir sonraki yanıtınıza davanın adı gönderebiliriz. Ve Lütfen bana tam bilgisayar özellikleri vermek. Genellikle, eğer güç kaynağı herhangi bir şekilde sistem besleme coud bilmemiz gerekir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bazı güç supplys bu arada sonra koymak takn size kontrol ettiniz iki halfs olarak CPU konektörü var?