менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Постачання процесора.

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 грудня 2007, 03:25
Член групи

Default Постачання процесора.

Я нещодавно купив материнської плати Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H, а він у 8-контактний роз'єм живлення для процесора. Я купив блок живлення з справою, що тільки влади 4-контактний роз'єм живлення процесора ... Чи буде це призвести до проблем? Мій AMD 64 X2 НЕ здається, працює швидко на все. Power питання?

Привіт,

Дін
Old 12 грудня 2007, 05:19
Член групи

Ну питання про 4pin на 8pin насправді не є питанням дійсності. Мій друг отримав Gigabyte P35 DQ6 з процесором Intel Core 2 Duo і bequit БП. Він також отримав 4 контакту на 8pin роз'єм на МБ. Він просто зв'язали його і його система працює більше. Крім цього. Якщо процесор працює повільний це може бути питання про те, що блок живлення doesn't здається правильною потужності системи з-за нестачі потужності.

Який coud ймовірно, буде проблемою, оскільки стандартний блок живлення в будь-якому випадку це в основному не дуже дієво. Ви можете відправити мені ім'я цієї справи в наступному відповіді. І, будь ласка, і дайте мені ваш комп'ютер повної специфікації. Оскільки мені необхідно знати, якщо ваш блок живлення coud годувати свою систему в будь-якому випадку.
Old 12 грудня 2007, 07:25
Донор групи

Деякі Блоки живлення мають роз'єм процесора двох половинок, що ви повинні зібрати потім підключити дюйма Ви перевірили це?

Моя система: Puter

Процесор (и):
Intel Core Quad Q6600
Материнська плата:
ABIT IN9
ОЗУ:
2x 1GB Patriot
Графічна карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Внутрішній 750GB, 400GB Зовнішній
Оптичний привід (и):
LG 20x DVD-Writer Re
Діло / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охолодження:
Залман HSF
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
LG 19 "LCD
Операційна система (и):
Windows XP Media Центр 2005
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Що таке 115 і 320 За харчування? boywash12 Справа & блоки живлення 10 27 липня 2009 23:53
Чи потрібен мені Нова харчування? JiggyFly Справа & блоки живлення 6 5 січня 2008 22:13
Харчування carpious Справа & блоки живлення 2 1 січня 2008 14:44
Харчування Q grahamgb Справа & блоки живлення 1 5 грудня 2007 01:14
New Power Supply Варг Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 7 листопада 2007 14:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.