![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я нещодавно купив материнської плати Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H, а він у 8-контактний роз'єм живлення для процесора. Я купив блок живлення з справою, що тільки влади 4-контактний роз'єм живлення процесора ... Чи буде це призвести до проблем? Мій AMD 64 X2 НЕ здається, працює швидко на все. Power питання? Привіт, Дін |
|
| |||
| |||
| Ну питання про 4pin на 8pin насправді не є питанням дійсності. Мій друг отримав Gigabyte P35 DQ6 з процесором Intel Core 2 Duo і bequit БП. Він також отримав 4 контакту на 8pin роз'єм на МБ. Він просто зв'язали його і його система працює більше. Крім цього. Якщо процесор працює повільний це може бути питання про те, що блок живлення doesn't здається правильною потужності системи з-за нестачі потужності. Який coud ймовірно, буде проблемою, оскільки стандартний блок живлення в будь-якому випадку це в основному не дуже дієво. Ви можете відправити мені ім'я цієї справи в наступному відповіді. І, будь ласка, і дайте мені ваш комп'ютер повної специфікації. Оскільки мені необхідно знати, якщо ваш блок живлення coud годувати свою систему в будь-якому випадку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деякі Блоки живлення мають роз'єм процесора двох половинок, що ви повинні зібрати потім підключити дюйма Ви перевірили це?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що таке 115 і 320 За харчування? | boywash12 | Справа & блоки живлення | 10 | 27 липня 2009 23:53 |
| Чи потрібен мені Нова харчування? | JiggyFly | Справа & блоки живлення | 6 | 5 січня 2008 22:13 |
| Харчування | carpious | Справа & блоки живлення | 2 | 1 січня 2008 14:44 |
| Харчування Q | grahamgb | Справа & блоки живлення | 1 | 5 грудня 2007 01:14 |
| New Power Supply | Варг | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 7 листопада 2007 14:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |