![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам проблем, който се надявам някой там може да ми помогне с. Моят процесор, който е AMD Athlon 64 писти на 100% и забавя компютъра си до по-малко, отколкото за индексиране. Имам форматира твърдия си диск на няколко пъти и zeroed нея, ако не сте сигурни, че е същото. Компютърът изглежда тичам глоба, но само за кратко време, процесора работи нормално, след което за не явна причина процесора започва да тече на 100%. Имам инсталирана анти-вирус, програма, но все още няма късмет. То, както е предложено, че те могат да бъдат лоши клъстера на твърдия диск, всякакви идеи ще бъдат много полезни. Много благодаря, Кийт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква версия на Windows ще работи?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих предполагат, че може да е свързано с броя на процесите, които сте се изпълняват. Шибвам в диспечера на задачите, както и списък тях и да спре всички процеси, не е нужно. Ако имате нужда да знае какво е за да погледнете тук: http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
|
| |||
| |||
| Какви са другите спецификациите на компютъра? RAM може да бъде проблем, но аз препоръчвам искате проверка HijackThis. Направи го и след резултатите в тяхната подкрепа форуми, те ще бъдат в състояние да ви кажа, ако има нещо там, които могат да се причиняват проблема, шпионски и антивирусен софтуер, може да пропуснете нещо. | MG | Безплатно Изтегляне - HijackThis 1.99.1 Той връзки с това, което Алекс е предложила, но ще списък неща, които Windows не го прави. |
|
| |||
| |||
| Какви програми ще имат обикновено вървят? Ако имате малко количество CPU и използвате Mozilla Firefox, която може да бъде проблем ... Също така, ако вие използвате Avast! за ниско CPU компютър, който ще бъде проблем! Ако се използват едновременно от друга страна, аз дори не знам как се прави това! Но ако имате висока CPU, че промени историята! : D |