![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω ένα πρόβλημα το οποίο ελπίζω ότι κάποιος εκεί έξω μπορεί να με βοηθήσει με. My CPU, η οποία είναι ένας AMD Athlon 64 ανέρχεται σε 100% και επιβραδύνει τον υπολογιστή μου σε λιγότερο από ένα πέρασμα από τα ρομπότ. Έχω διαμορφωμένη μου σκληρό δίσκο σε διάφορες περιπτώσεις και θα μηδενίζεται, αν δεν βεβαιωθείτε ότι είναι το ίδιο. Ο υπολογιστής φαίνεται να τρέχει πρόστιμο, αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, CPU τρέχει κανονικές, τότε δεν προφανή λόγο για τη CPU αρχίζει να τρέχει σε 100%. Έχω εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα κατά των ιών, αλλά ακόμη δεν τύχη. Είναι όπως προτάθηκε ότι μπορεί να είναι μια κακή ομάδα στο σκληρό δίσκο, οποιαδήποτε ιδέα θα ήταν πολύ χρήσιμο. Πολλές ευχαριστίες, Keith |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποια έκδοση των Windows που εκτελείτε;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα τις προτάσεις μπορεί να είναι να κάνει με τον αριθμό των διαδικασιών έχετε σε λειτουργία. Κτύπημα σε καθήκον του διαχειριστή και του καταλόγου τους και να σταματήσουν κάθε διεργασίες δεν χρειάζεται. Εάν πρέπει να γνωρίζουν τι είναι μια διαδικασία για ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
|
| |||
| |||
| Ποια είναι τα άλλα χαρακτηριστικά των υπολογιστών; RAM θα μπορούσε να είναι ένα θέμα, αλλά θα ήθελα να συστήσει έλεγχο HijackThis. Εκτελέστε αυτή και μετά τα αποτελέσματα όσον αφορά την υποστήριξή τους φόρα, θα είναι σε θέση να σας πει αν υπάρχει κάτι εκεί που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα πρόβλημα, το κατασκοπευτικό λογισμικό και λογισμικό κατά των ιών μπορεί να χάσετε τα πράγματα. | MG | Δωρεάν Λήψη - HijackThis 1.99.1 Αυτό συνάδει με όσα έχει προτείνει Alex αλλά θα κατάλογο πράγματα που δεν τα Windows. |
|
| |||
| |||
| Τι κάνετε εσείς συνήθως τα προγράμματα έχουν τρέχει; Αν έχετε ένα μικρό ποσό της CPU και χρησιμοποιούν τον Mozilla Firefox, που θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα ... Επίσης, αν χρησιμοποιείτε το Avast! ένα χαμηλό CPU υπολογιστή που σίγουρα θα είναι το πρόβλημα! Αν χρησιμοποιείτε δύο από την άλλη πλευρά, δεν γνωρίζουν καν πώς θα το κάνουν! Όμως, εάν έχετε υψηλή CPU, που αλλάζει την ιστορία! : D |