![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Imam problem koji se nadam se tamo može netko pomoć mene sa. Moj CPU, što je AMD Athlon 64 prometuje na 100% i usporava računalo dolje za manje od puzati. Imam hard disk formatiran moj u nekoliko navrata i zeroed ga, ne znam da li je isti. Računalo za izvođenje fino izgleda, ali samo za kratko vrijeme, CPU teče normalno, onda bez očitih razloga CPU počinje raditi na 100%. Imam instaliran jedan anti-virus programa, ali još uvijek nema sreće. Ono što je sugerirao da oni svibanj biti loše klastera na tvrdom disku, bilo koji ideja bi bilo vrlo korisno. Mnogobrojan hvala, Keith |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja verzija sustava Windows ste prikazivati?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htjela predlažemo da ga se može učiniti sa procesima koliko imate pokrenut. Zvrčka u popis zadaća voditelj i prekinuti bilo koji od njih i procese koje ne trebate. Ako trebate znati što je proces koji ima za pogledati ovdje: http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
|
| |||
| |||
| Koje su ostale naočale na računalu? RAM-a bi mogao biti problem, ali Preporučio bih provjeravanje HijackThis. Pokrenite ga i objaviti rezultate u njihovu podršku forume, oni će biti u mogućnosti da vam kažem, ako se tamo ništa što bi moglo biti uzrok problema, spyware i anti-virus softver može propustiti stvari. | MG | Free Download - HijackThis 1.99.1 To veze s tim što u Alex je predložio ali će popis stvari koje Windows ne. |
|
| |||
| |||
| Što da li vi programi obično imaju prikazivati? Ako imate malu količinu CPU i koristite Mozilla Firefox, koji bi mogao biti problem ... Također, ako koristite Avast! na nisku CPU računala koja će svakako biti problema! Ako koristite i na druge strane, ja uopce ne znam kako vi to radite? Ali ako imate visoku CPU, koji se mijenja priču! : D |