kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

CPU fut, a 100%

Reply

Téma eszközök
Old Február 12, 2007, 05:49
Új tag Csoport

Default CPU fut, a 100%

Szia,
Nekem van egy probléma, amelyet remélem, ott is segít nekem.
My CPU, ami egy AMD Athlon 64 fut 100%-os, és lassítja a számítógépet le a kevesebb mint egy crawl. Van formázásakor én merevlemezt több alkalommal és nullázni, nem biztos, hogy ugyanaz. A számítógépet úgy tűnik, hogy jól fut, de csak egy rövid ideig, a CPU futtat normális, akkor nem látható okból a CPU kezdetét, a 100%. Van egy beépített anti-vírus program, de még mindig nem szerencse.
Ez az a javaslat, hogy ezek a rossz klaszter a merevlemezre, az ötleteket nagyon hasznos.
Sok köszönet,

Keith
Old Február 12, 2007, 08:07
Administrator Group

Default CPU fut, a 100%

Milyen verziójú Windows fut vagy te?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Március 3, 2007, 22:21
Donor Group

Default CPU fut, a 100%

Én javaslom, hogy lehet csinálni, hogy hány folyamatokra van folyamatban.

Flick a feladat igazgató, és azokat a folyamatokat, és hagyja abba akkor nem kell.

Ha szükség van tudni, mi az a folyamat, hogy az egy pillantást ide:

http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Március 14, 2007, 10:56
Csoport tagja

Default CPU fut, a 100%

Milyen más szemüveg, a számítógép?

RAM lehet a kérdés, de én ajánlom ellenőrzésére HijackThis. Fuss, és elküldeni az eredmények a fórum támogatja, akkor lehet mondani, ha van ott valami, ami okozza a problémát, spyware és anti-virus szoftver kihagyott dolgokat.

| MG | Free Download - HijackThis 1.99.1

Ez tökéletesen összhangban van, amit Alex azt javasolta, de a listán a dolgokat, hogy a Windows nem.
Old Március 17, 2007, 21:33
Csoport tagja

Default CPU fut, a 100%

Milyen programokat ugye általában fut? Ha van egy kis CPU és a Mozilla Firefox-ot használ, hogy lehetne a problémát ... Továbbá, ha használ Avast! egy alacsony CPU számítógép fog a probléma! Ha mindkét másrészt, hogy nem is tudom, hogy te csináltad! De ha már a magas CPU, amely megváltoztatja a történet! : D
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Futó operációs Off RAM Csak. cheesepuff Általános fémáru Chat 3 1. Aug 2009 10:04
Futás kinnda meleg? computeruler Processzorok, alaplapok és RAM 4 5. április 2008 14:07
DVD-meghajtó működik a CD-ROM deltheblue Drives & Removable Media 4 23. január 2008 11:36
Futás 2 DVD-meghajtók davsas Drives & Removable Media 8 21. január 2008 06:52
Futás 2 db van 1-IPS gazza1 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 25. november 2007 09:04
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.