![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu problemą, kurios, tikiuosi kas nors ten gali man padėti. Mano procesorius, kuris yra AMD 64 Athlon veikia 100%, o sulėtėja Mano kompiuteris iki mažiau nei nuskaityti. Turiu formatuoti kietąjį diską keletą kartų ir ji ties nuliu, o ne tikras, ar tai yra tas pats. Kompiuteris atrodo veikia gerai, bet tik trumpą laiką, procesorius dirba normaliai, tai tokiu be aiškios priežasties CPU prasideda esant 100%. Turiu įdiegta antivirusinė programa, bet dar nėra laimės. Jis, kaip buvo pasiūlyta, kad jie gali būti blogai klasterį kietąjį diską, bet mintis būtų labai naudinga. Many thanks, Keith |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia Windows versija yra naudoja?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau manyti, jis gali būti susijęs su kiek procesų you've got veikia. Flick į Task Manager, ir įtraukti juos ir nutraukti bet kokią procesų nereikia. Jeigu jums reikia žinoti, kas procesas dėl jų čia: http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
|
| |||
| |||
| Kokie yra kiti Specifikacijos nuo kompiuterio? RAM gali būti problema, bet mes rekomenduojame patikrinti HijackThis. Paleiskite ją ir po jų forumus rezultatus, jie galės Jums pasakyti, jei nieko nėra, kad būtų galima sukelti problemų, spyware ir antivirusinę programinę įrangą galima praleisti dalykų. | Mg | Free Download - HijackThis 1.99.1 Jis susijęs su tuo, ką Aleksas pasiūlė tačiau sąrašas dalykų, kad Windows nepalaiko. |
|
| |||
| |||
| Kokias programas jūs paprastai naudojate? Jeigu turite nedidelį kiekį procesoriaus ir naudojate Mozilla Firefox, tai gali būti problema ... Taip pat, jei jūs naudojate Avast! dėl mažo kompiuterio procesoriaus, kad tikrai bus problema! Jei naudojate tiek kita vertus, aš net nežinau, kaip jūs darote tai! Bet jei turite aukštą procesoriaus, kad pakeitimų istorija! : D |