![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Man ir problēma, kuru es ceru, ka kāds, kas tur var palīdzēt man ar. Mans CPU, kas ir AMD 64 Athlon iet 100% un palēnina datoru līdz mazāk nekā rāpošana. Man ir formatēts manu cieto disku vairākkārt un nulli tai nav pārliecināts, vai tas ir tas pats. Dators, šķiet, darbojas naudas sodu, bet tikai uz neilgu laiku, CPU darbojas normāli, tad bez redzama iemesla CPU sāk darboties pie 100%. Man ir instalēta antivīrusu programmu, taču vēl nav laime. Tā kā tika ierosināts, ka tie var būt slikts klastera uz cietā diska, un jebkuras idejas būtu ļoti noderīga. Many thanks, Keith |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kādi logi versiju Jūs darbojas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man domāt tas varētu būt saistīts ar to, cik procesi tev darbojas. Flick vērā uzdevumu menedžeris, un uzskaita tos un apturēt jebkuru procesu jums nav nepieciešams. Ja Jums nepieciešams zināt, kas process ir būt apskatīt šeit: http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
|
| |||
| |||
| Kādi ir citi specs par datoru? RAM varētu būt jautājums, bet es gribētu ieteikt pārbaudīt HijackThis. Palaist un pēc rezultātiem, atbalstu forumos, tie būs pateiks jums, ja ir kaut kas tur, kas varētu izraisīt problēmu, spyware un anti-vīrusu programmatūru var palaist garām lietām. | Mg | Free Download - HijackThis 1.99.1 Tā cieši saistīta ar to, ko Alex saka, bet saraksts lietām, ka Windows nav. |
|
| |||
| |||
| Kādas programmas jūs parasti ir darboties? Ja jums ir neliela CPU un izmanto Mozilla Firefox, kas varētu būt problēma ... Tāpat, ja jūs izmantojat Avast! par zemu CPU dators, kas noteikti radīs problēmas! Ja jūs izmantojat gan no otras puses, es pat nezinu, kā jūs to darāt! Bet, ja jums ir augsts CPU, ka izmaiņas stāsts! : D |
![]() |
|
| Bookmarks |