![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mam problem, który mam nadzieję, że ktoś tam może pomóc mi. Mój procesor, który jest AMD Athlon 64 jest w 100% i spowalnia mój komputer do mniej niż zaindeksować. Mam sformatowany mój twardy dysk kilkakrotnie i Zeruje go, jeśli nie masz pewności, że jest to samo. Komputer wydaje się działać dobrze, ale tylko przez krótki czas procesora jest normalne, a następnie bez wyraźnej przyczyny procesora zaczyna się bieg na 100%. Mam zainstalowano program antywirusowy, ale wciąż nie ma szczęścia. To, jak sugerowano, że może być źle klastrów na dysku twardym, wszelkie pomysły będą bardzo przydatne. Many thanks, Keith |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Która wersja systemu Windows masz uruchomiony?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd sugerować może być do tego z ilu procesach you've got uruchomiony. Flick na liście Menedżera zadań i ich zatrzymać wszelkie procesy nie trzeba. Jeśli chcesz wiedzieć, co jest procesem zajrzyj tutaj: http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
|
| |||
| |||
| Jakie są inne specyfikacje na komputerze? RAM może być problem, ale warto polecić sprawdzenie HijackThis. Uruchom go i opublikować wyniki swojego poparcia forum, będą w stanie powiedzieć, czy istnieje coś, że nie może być przyczyną problemu, spyware i oprogramowania antywirusowego można pominąć rzeczy. | MG | Free Download - HijackThis 1.99.1 Wiąże się z tym, co Alex zaproponował ale lista rzeczy, że system Windows nie. |
|
| |||
| |||
| Jakie programy, które zwykle nie mają się ukazywać? Jeśli masz niewielką ilość procesorów i przeglądarce Mozilla Firefox, które mogą być przyczyną problemu ... Ponadto, jeśli korzystasz avast! o niskich procesora komputera, który z pewnością jest problem! Jeśli używasz zarówno z drugiej strony, I don't even know how you are doing it! Ale jeśli masz wysoki CPU, że zmiany w historii! : D |
![]() |
|
| Zakładki |