![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám problém, ktorý dúfam, že niekto tam mi môže pomôcť s. Môj procesor, ktorý je AMD Athlon 64 beží na 100% a spomaľuje počítač na menej ako crawl. Mám naformátovaná pevný disk niekoľkokrát a vynulované je, keď si nejsem jistá, že je to rovnaké. Počítač sa zdá beží dobre, ale len po krátku dobu, CPU beží normálne, potom pre žiadny zjavný dôvod CPU začína plynúť na 100%. Nainstaloval som anti-virus program, ale ešte nie je náhoda. To, ako bolo navrhnuté, aby mohli byť zlý cluster na disku, všetky nápady by bolo veľmi užitočné. Mnoho vďaky, Keith |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akú verziu systému Windows používate?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd naznačujú, že by mohlo byť to, ako veľa procesov, ktoré ste tu beží. Flick do Správca úloh a ich zoznam a zastavili všetky procesy nemusíte. Ak potrebujete vedieť, čo je pre proces sa pozrieť tu: http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
|
| |||
| |||
| Aké sú ďalšie parametre v počítači? RAM by mohol byť problém, ale já bych odporučiť kontrolu HijackThis. Spustite ho a po výsledkoch ich podporu fóra, ktoré budete môcť povedať, ak je tam niečo, že by mohlo byť príčinou problému, spyware a anti-virus softvér môže chýbať veci. | MG | Free Download - HijackThis 1.99.1 Je spojený s tým, čo Alex navrhla, ale zoznam vecí, ktoré systém Windows nemá. |
|
| |||
| |||
| Aké programy si zvyčajne majú zobrazovať? Ak máte malé množstvo CPU a používate Mozilla Firefox, ktorý by mohol byť problém ... Tiež, ak používate Avast! na nízkej procesor počítača, ktorý bude určite byť problém! Ak používate aj na druhej strane, ani neviem, ako to robíte! Ale ak máte vysokú CPU, že zmeny príbeh! : D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Spustenie OS Vypnuté RAM len. | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 1. augusta 2009 10:04 |
| Spustenie kinnda horúce? | computeruler | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 5. apríla 2008 14:07 |
| DVD beží ako CD-ROM | deltheblue | Drives & Removable Media | 4 | 23. január 2008 11:36 |
| Spustenie 2 DVD disky | davsas | Drives & Removable Media | 8 | 21 januára 2008 06:52 |
| Spustenie 2 PC od 1. IPS | gazza1 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 25. novembra 2007 09:04 |
| Thread Tools | |
| |