![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Sanırım birisi var bana yardımcı olan ümit bir sorun var. Benim CPU, 100% bir AMD Athlon 64 çalıştıran ve aşağı benim bilgisayar yavaşlatır bir tarama az. Ben defalarca benim sabit disk biçimlendirilmiş ve bu zeroed, eğer aynı olduğundan emin değilim. Bilgisayar, ancak kısa bir süre için iyi çalıştırmak için, CPU, sonra CPU% 100 yayınlanmaya başlar hiç belli nedenle normal çalışır görünür. Ben bir anti-virüs programı, ancak yine de şans yüklediniz. Bu da onların sabit diskinizde bir küme kötü olabilir, herhangi bir fikir çok faydalı olacağını ileri sürdü oldu. Many thanks, Keith |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pencere hangi sürümünü çalıştırıyorsunuz?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Çalıştırdığınız var kaç süreçleri ile ilgili olabilir öneririz. Size görev yöneticisi haline Flick ve listesi ve durdurmak bir süreçleri gerek yoktur. Eğer bir süreç burada bir göz için ne olduğunu bilmemiz gerekir: http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
|
| |||
| |||
| Ne bilgisayarın diğer özellikleri nelerdir? RAM bir sorun olabilir ama HijackThis kontrol etmenizi tavsiye ederim. Bu nedenle, bir soruna neden olabilir şey var destek forumları Çalıştır'ı ve sonrası sonuçları, size söylemek gerekirse, casus yazılım ve anti-virüs yazılımı şeyleri özlüyorum olabilir edebileceksiniz. | MG | Ücretsiz Download - HijackThis 1.99.1 Bunun Alex ne önerdi ama ilişkileri şeyler listeleyecektir Windows değil. |
|
| |||
| |||
| Programlar genellikle çalıştırıyorum Ne yaparsınız? Eğer işlemci bir miktar var Mozilla Firefox kullanıyorsanız, bu sorun olabilir ... Ayrıca, eğer avast kullanıyorsanız! bu kesinlikle sorun olacak bir düşük CPU bilgisayarda! Eğer diğer taraftan her iki kullanıyorsanız, ben nasıl yapıyorsun bilmiyorum! Ancak, bu hikayenin değişiklikler yüksek CPU var! : D |