![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, У мене є проблема, яку я сподіваюся, хто-то там можуть допомогти мені. Мій процесор, який AMD Athlon 64 працює на 100% і уповільнює моєму комп'ютері до менш ніж сканування. Маю відформатований жорсткий диск кілька разів, і він скидається, не впевнений, що те ж саме. Комп'ютер як видається, проходить нормально, але тільки на короткий час, процесор працює нормально, то без будь-якої видимої причини процесор починає працювати на 100%. Я встановив антивірусну програму, але ще не пощастило. Це, як було запропоновано, що вони можуть бути поганий кластер на жорсткому диску, будь-які ідеї були б дуже корисні. Велике спасибі, Кейт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яку версію Windows Ви використовуєте?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я пропоную це може бути пов'язано з процесами, скільки у вас працює. Флік і завдань в диспетчерові перерахуйте їх і припинити будь-які процеси, які ви не потребуєте. Якщо вам необхідно знати, що процес є для подивитись тут: http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
|
| |||
| |||
| Які інші характеристики комп'ютера? RAM може бути проблема, але я рекомендую перевірити HijackThis. Запустіть його і помістити результати у своїх форумах підтримки, вони зможуть сказати вам, якщо є там нічого, що може бути причиною проблеми, шпигунського ПЗ та антивірусна програма може пропустити речі. | MG | Free Download - HijackThis 1.99.1 Це у зв'язку з тим, що Алекс запропонував але список речей, що Windows не робить. |
|
| |||
| |||
| Які програми ви зазвичай використовуєте? Якщо у Вас є невелика кількість процесорів і використовують Mozilla Firefox, які можуть бути проблеми ... Крім того, якщо ви використовуєте Avast! на низькому процесор комп'ютера, що, безумовно, буде проблема! Якщо Ви використовуєте іншого боку, я навіть не знаю, як ви робите це! Але якщо у вас висока процесор, який змінює історію! : D |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Запуск ОС Off ОЗУ Only. | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 3 | 1 серпня 2009 10:04 |
| Запуск kinnda жарко? | computeruler | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 5 квітня 2008 14:07 |
| DVD-привід працює як CD-ROM | deltheblue | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 23 січня 2008 11:36 |
| Тривалість 2 DVD дисків | davsas | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 21 січня 2008 06:52 |
| Тривалість 2 шт від 1 IPS | gazza1 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 25 листопада 2007 09:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |