по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

CPU остава на 50% +, когато не са свързани с LAN

Reply

Нишка Инструменти
Old 3 юли 2009 г., 21:48
Новите държави Група

Default CPU остава на 50% +, когато не са свързани с LAN

Здравейте всички,
Дано имам правилните форум ... Ако не може да моден гид ми .. Аз съм Noob ... Thx.
Благодарим предварително за проверката ми проблем. Имам Intel 3.0Ghz процесор XP SP3 NVidia 9800 GT 512MB. Имам OK система. Тя не трябва да се даде ми probs имам опит. По всяко време аз не съм свързан с моя лаптоп (който е споделен интернет връзка) CPU ми тече @ 48-65% постоянно. Щом аз кука горе чрез LAN към моя лаптоп той падне на нормите на 0-5% при използване само за мониторинг. Всички тези проверка съм сторил с BoostSpeed и са били в трета работна среда (без програми на екрана). Знам, че може да има някои допълнителни ползване по време на зареждане, поради търсенето на мрежа, но това се случва дори когато мрежова връзка е изключен.
Old 4 юли 2009 г., 03:03
Номер на групата

Default CPU остава на 50% +, когато не са свързани с LAN

Това е вероятно да се тревожи за нищо, най-вероятно е просто странно за грешки, така че в действителност, това не е работа THA твърди, че просто си мисли, че е.

Имах проблем от време на време там, където ми беше CPU вървят по 276% - вие не винаги може да разчита на компютри!

Единственото друго нещо, което мога да мисля, е, че това е една Отделяме неблагоговейните сума за обработка мощност в опитва да намери несъществуващи мрежа. За да проверите това, просто спрете на всичко, което може да изглежда, че за мрежи или използва един или нещо подобно на всички, а след това видя как го прави.

Моята система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Дънната платка:
Asus P5Q / L ПРО (Intel P43, ICH10)
RAM памет:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графична карта (и):
PNY NVidia GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Оптично устройство (а):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Дело / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монитор (и):
2 х Acer P193WAd
Операционна система (и):
XP ПРО x86/XP ПРО x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc