menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

CPU Pobyty u 50% + když nejste připojeni k síti LAN

Reply

Thread Nástroje
Old 3. července 2009, 21:48
Nový člen skupiny

Default CPU Pobyty u 50% + když nejste připojeni k síti LAN

Zdravím všechny,
Doufám, že jsem na správné fórum ... Pokud se tak nestane lze mod průvodce mě .. Jsem Noob ... Thx.
Děkuji předem za kontroly se na můj problém. Mám procesor Intel 3.0Ghz XP sp3 Nvidia 9800 GT 512mb Mám ok systému. Nemělo by se mi probs jsem zkušený. Kdykoliv Nejsem připojen do mého notebooku (který je sdílené připojení k internetu) my CPU běží @ 48-65% neustále. Jakmile jsem připojit přes LAN do mého notebooku je kapek k normám 0-5% při použití pouze pro kontrolu. Všechny tyto kontrolu jsem udělal s BoostSpeed a byla v jiném než pracovním prostředí (bez programů na obrazovce). Vím, že tam mohou být ještě další využití při boot kvůli vyhledávání sítě, ale k tomu dojde iv případě, že síťové připojení je vypnuto.
Old 4. července 2009, 03:03
Dárce Skupina

Default CPU Pobyty u 50% + když nejste připojeni k síti LAN

Je to pravděpodobně nic se obávat, s největší pravděpodobností je to jen liché chyb, takže vlastně není pracovní tha tvrdé, že si myslí, že právě to je.

Měl jsem problém na chvíli zpět, kdy byl můj procesor běží na 276% - nelze vždy spoléhat na počítače!

Jediná věc můžu myslet, že je to jeden děsný Vyčlenění částky zpracování do síly snaží najít non-existent síti. Chcete-li, že se test, stačí vypnout všechno, co může, který vypadá na sítě nebo použití jednoho nebo vůbec nic takového, pak uvidíte, jak to dělá.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
I Turn Off My Computer a napájení svítí. Není to v klidovém režimu. caselles206 Obecné Hardware Chat 0 29.září 2009 07:23
Nemůže vést připojen k internetu stagestc Sítě, Modemy & VoIP 0 4. června 2009 16:03
Pomozte mi opravit počítač? Vypnutí počítače, ale PSU Fan zůstává na pete21 Případy & Napájecí zdroje 6 15. března 2009 18:24
Cokoliv připojen ke zhroucení usb xp jezza Obecné Hardware Chat 11 7. prosince 2008 14:15
VPN spojení Ale Cant Lidé StephenPollock Sítě, Modemy & VoIP 4 1. ledna 2008 11:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.