![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Doufám, že jsem na správné fórum ... Pokud se tak nestane lze mod průvodce mě .. Jsem Noob ... Thx. Děkuji předem za kontroly se na můj problém. Mám procesor Intel 3.0Ghz XP sp3 Nvidia 9800 GT 512mb Mám ok systému. Nemělo by se mi probs jsem zkušený. Kdykoliv Nejsem připojen do mého notebooku (který je sdílené připojení k internetu) my CPU běží @ 48-65% neustále. Jakmile jsem připojit přes LAN do mého notebooku je kapek k normám 0-5% při použití pouze pro kontrolu. Všechny tyto kontrolu jsem udělal s BoostSpeed a byla v jiném než pracovním prostředí (bez programů na obrazovce). Vím, že tam mohou být ještě další využití při boot kvůli vyhledávání sítě, ale k tomu dojde iv případě, že síťové připojení je vypnuto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to pravděpodobně nic se obávat, s největší pravděpodobností je to jen liché chyb, takže vlastně není pracovní tha tvrdé, že si myslí, že právě to je.
Měl jsem problém na chvíli zpět, kdy byl můj procesor běží na 276% - nelze vždy spoléhat na počítače! ![]() Jediná věc můžu myslet, že je to jeden děsný Vyčlenění částky zpracování do síly snaží najít non-existent síti. Chcete-li, že se test, stačí vypnout všechno, co může, který vypadá na sítě nebo použití jednoho nebo vůbec nic takového, pak uvidíte, jak to dělá. Můj systém: FordyPC
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Turn Off My Computer a napájení svítí. Není to v klidovém režimu. | caselles206 | Obecné Hardware Chat | 0 | 29.září 2009 07:23 |
| Nemůže vést připojen k internetu | stagestc | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 4. června 2009 16:03 |
| Pomozte mi opravit počítač? Vypnutí počítače, ale PSU Fan zůstává na | pete21 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 15. března 2009 18:24 |
| Cokoliv připojen ke zhroucení usb xp | jezza | Obecné Hardware Chat | 11 | 7. prosince 2008 14:15 |
| VPN spojení Ale Cant Lidé | StephenPollock | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 1. ledna 2008 11:14 |
| Thread Nástroje | |
| |