![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όλα Hi, Ευτυχώς έχω το σωστό βήμα ... Αν δεν μπορεί ένας οδηγός mod μου .. Είμαι noob ... Thx. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον έλεγχο ορίζονται μου πρόβλημα. Έχω έναν επεξεργαστή Intel 3.0Ghz XP SP3 Nvidia 9800 GT 512MB. Έχω ένα σύστημα ok. Δεν θα πρέπει να είναι που μου probs έχω βιώσει. Οποτεδήποτε δεν έχω συνδεθεί με φορητό υπολογιστή μου (που είναι η κοινή σύνδεση στο internet) μου τρέχει CPU @ 48-65% συνεχώς. Μόλις μου μέσω σύνδεσης LAN μου laptop είναι σταγόνες τις προδιαγραφές του 0-5%, όταν η παρακολούθηση της χρήσης μόνο. Όλα αυτά τα έχω κάνει έλεγχο με BoostSpeed και έχουν σε μη εργάσιμες περιβάλλον (δεν προγράμματα στην οθόνη). Γνωρίζω ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια επιπλέον χρήση κατά τη διάρκεια της εκκίνησης οφείλεται στην αναζήτηση δικτύου αλλά αυτό συμβαίνει ακόμη και όταν η σύνδεση δικτύου είναι απενεργοποιημένη. |
|
| |||
| |||
| Είναι πιθανόν Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, το πιθανότερο είναι μόνο ένα παράξενο bug, οπότε στην πραγματικότητα, δεν είναι εργάσιμη ΘΑ σκληρά, απλώς νομίζει ότι είναι. Είχα ένα θέμα λίγο πίσω μου CPU όταν έτρεχε σε 276% - που δεν μπορούν πάντα να βασίζονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές! ![]() Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είναι μία ανίερη αφιερώσει ποσό της εξουσίας σε προσπαθώντας να βρουν μια μη υπάρχον δίκτυο. Για τον έλεγχο αυτό, απλά απενεργοποιήστε τα πάντα μπορείτε να φαίνεται ότι για τα δίκτυα ή χρησιμοποιεί μία ή οτιδήποτε τέτοιο, τότε πώς το κάνει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| I Turn Off My Computer και η λυχνία παραμένει αναμμένη. Δεν είναι σε κατάσταση νάρκης. | caselles206 | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 29 Σεπτέμβρη 2009 07:23 |
| Δεν μπορεί να συνδεθεί με το Διαδίκτυο | stagestc | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 4η Ιουν 2009 16:03 |
| Help Me Fix αυτόν τον υπολογιστή; Απενεργοποιήστε PC PSU Fan αλλά παραμένει στην | pete21 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 15 Μαρ 2009 18:24 |
| Οτιδήποτε συνδεδεμένο με usb xp κολλάει | jezza | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 7 Δεκ 2008 14:15 |
| VPN συνδεδεμένο αλλά επίκλισης Φυλλομέτρηση | StephenPollock | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 1η Ιαν. 2008 11:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |