manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

CPU Stays na 50% + kada nije priključeno na LAN

Reply

Thread Tools
Old 3. srpnja 2009, 21:48
Novi član grupe

Default CPU Stays na 50% + kada nije priključeno na LAN

Hi All,
Nadam se da ću imati ispravan forum ... Ako se ne može mod vodič mene .. Ja sam noob ... Thx.
Hvala unaprijed za provjeru jesu moj problem. Imam Intel 3.0Ghz procesor XP SP3 Nvidia 9800 GT 512MB. Imam ok sustava. To ne bi trebao biti davanje mene probs JA imati. Anytime nisam spojen na moj laptop (koji se dijele internet vezu) CPU moj teče @ 48-65% stalno. Jednom sam spojiti preko LAN na moj laptop to kapi za norme 0-5% kada korištenje samo praćenje. Sve te provjeriti sam učinio s BoostSpeed, te su u radni okoliš nisu (bez programa na ekranu). Znam postoji svibanj biti neki extra korištenje tijekom boot zbog potrazi za mrežu, ali to se događa čak i kada je mrežna veza onemogućena.
Old 4. srpnja 2009, 03:03
Donatorska Grupa

Default CPU Stays na 50% + kada nije priključeno na LAN

To je vjerojatno ništa ne morate se brinuti, najvjerojatnije je samo ak bug, tako da zapravo, nije teško rade tha, ona samo misli da je.

Imao sam problem malo nazad gdje je bio moj CPU trčanje na 276% - ne možete uvijek osloniti na računalima!

Jedina druga stvar Ja mogu misliti na to što je jedan dodjeljujemo neposvećenu iznos procesorskom snagom u pokušavate pronaći nepostojeće mrežu. Za testiranje da jesu, baš sve, možete onemogućiti da traľi mrežama ili koristi jedan ili uopće ništa slično, pa vidjeti kako to funkcionira.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj Računalo I Turn Off i Power Light Stays On. It's Not u stanju mirovanja. caselles206 General Hardware Chat 0 29 rujan 2009 07:23
Ne mogu zadržati spojeni na Internet stagestc Networking, Modemi & VoIP 0 4. lipnja 2009 16:03
Help me Fix ovom računalu? Isključite računalo ali PSU Fan Stays On pete21 Cases & Power Supplies 6 15. ožujak 2009 18:24
Sve spojeno na usb crashes xp jezza General Hardware Chat 11 7. prosinac 2008 14:15
VPN Connected Ali Cant Browse StephenPollock Networking, Modemi & VoIP 4 1. siječanj 2008 11:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.