kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

CPU ottlétek 50% +, ha nem csatlakozik LAN

Reply

Téma eszközök
Old Július 3 2009, 21:48
Új tag Csoport

Default CPU ottlétek 50% +, ha nem csatlakozik LAN

Hi All,
Remélhetőleg már a megfelelő fórumot ... Ha nem tud a mod guide me .. Én noob ... Thx.
Köszi előre is kijelentkezik az én problémám. Van egy Intel processzor 3.0Ghz XP SP3 Nvidia 9800 GT 512MB. Nekem van egy OK rendszer. Nem lehet, hogy nekem probs, amit eddig tapasztaltam. Bármikor Én nem kapcsolódik az én-m laptop (ami a megosztott internet-kapcsolat) my CPU futtat @ 48-65% folyamatosan. Egyszer felakaszt keresztül LAN-én a laptop meg leesik normák használat 0-5%, ha csak megfigyelés. Mindezen ellenőrizze volna a BoostSpeed és már nem dolgozik környezet (a programok nem a képernyőn). Tudom, hogy lehet némi használat során boot miatt keresni a hálózatot, de ez történik, akkor is, ha a hálózati kapcsolat tiltva van.
Old Július 4 2009, 03:03
Donor Group

Default CPU ottlétek 50% +, ha nem csatlakozik LAN

Ez valószínűleg nem kell aggódni, valószínűleg csak egy furcsa hibát, így valóban, ez nem működik tha kemény, csak úgy van.

Volt egy olyan kérdés egy kicsit vissza, ahol a CPU futott a 276% - nem tudja mindig támaszkodhatnak számítógépek!

Az egyetlen másik dolog, azt hiszem, hogy ez az istentelen szánt összeget a feldolgozási teljesítmény az, hogy kitalálja a nem létező hálózat. Annak vizsgálata, hogy ki, csak megbénít mindent tudsz, hogy néz ki a hálózatokat használ, illetve egy vagy valamit úgy, aztán látom, hogy igen.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
I Turn Off My Computer és a Power Light marad. It's Not alvó üzemmódba. caselles206 Általános fémáru Chat 0 Szeptember 29, 2009 07:23
Nem lehet tartani kapcsolódik az internethez stagestc Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 4. június 2009 16:03
Help Me Fix ez a számítógép? Kapcsolja ki a PC, de PSU Fan marad pete21 Cases & Power Supplies 6 15. március 2009 18:24
Bármi csatlakoztatható USB lefagy xp jezza Általános fémáru Chat 11 7. december 2008 14:15
VPN Connected de vidám People StephenPollock Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 1. január 2008 11:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.