פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

CPU נשארת ב 50% + כאשר לא מחובר ל LAN

Reply

שרשרת כלים
Old 3 יולי 2009, 21:48
קבוצת חברות חדשות

Default CPU נשארת ב 50% + כאשר לא מחובר ל LAN

Hi All,
כולנו תקווה כי יש לי את הפורום הנכון ... אם המשרד לא יכול להנחות אותי .. אני noob ... Thx.
תודה מראש על בודק את הבעיה שלי. יש לי מעבד אינטל 3.0Ghz XP SP3 Nvidia 9800 GT 512MB. יש לי אישור המערכת. זה לא אמור להיות נותן לי probs יש לי ניסיון רב. בכל זמן אני לא מחובר הנייד שלי (שהיא משותפת של חיבור לאינטרנט) CPU שלי פועל ללא הרף @ 48-65%. ברגע שאני להתחבר לרשת המקומית דרך הנייד שלי זה נופל על נורמות של 0-5% כאשר השימוש ניטור בלבד. כל אלה לבדוק עשיתי עם BoostSpeed ו היו שאינה סביבת עבודה (לא תוכניות על המסך). אני יודע שיש קצת אקסטרה עשוי להיות שימוש במהלך האתחול בשל לחפש ברשת אבל זה קורה גם כאשר חיבור הרשת לא זמין.
Old 4 יולי 2009, 03:03
קבוצת תורמים

Default CPU נשארת ב 50% + כאשר לא מחובר ל LAN

זה כנראה אין מה לדאוג, סביר להניח שזה רק באג מוזר, אז בעצם, זה לא עובד THA קשה, זה פשוט חושב שזה.

יש לי בעיה קצת אחורה, שם היה מפעיל את מעבד ב 276% - אתה לא תמיד יכול לסמוך על מחשבים!

רק דבר אחר אני יכול לחשוב על זה זה נורא dedicating על סכום של כוח עיבוד לתוך מנסה למצוא לא קיימים ברשת. כדי לבדוק את זה, רק אתה יכול להשבית את כל מה שנראה עבור רשתות או משתמש אחד או משהו כזה בכלל, ואז לראות איך היא עושה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
I Turn Off המחשב שלי ואת כוח שהיות האור. זה לא מצב שינה. caselles206 כללי חומרה צ 'אט 0 29 ספטמבר 2009 07:23
אין אפשרות לשמור לאינטרנט stagestc רישות, מודמים & VoIP 0 4th יוני 2009 16:03
עזרו לי לתקן את המחשב? כיבוי המחשב, אך PSU פאן נשארת pete21 מקרים & ספקי כוח 6 15 מרץ 2009 18:24
כל דבר הקשור USB קריסות XP jezza כללי חומרה צ 'אט 11 7 דצמבר 2008 14:15
התחברות VPN אבל צביעות עיון StephenPollock רישות, מודמים & VoIP 4 ב -1 ינואר 2008 11:14
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.